04252024štv

S favoritom celej súťaže vyrovnaná partia

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA 30. novembra 2013 - Futsalisti Futsal Team-u Levice cestovali v piatok 29. novembra 2013 na 8. kolo 1. Slovenskej ligy do Bratislavy na horúcu pôdu po sebe už niekoľko rokov nespochybniteľného favorita celej súťaže a každoročného účastníka Európskej futsalovej Ligy UEFA Futsal Cup Slov-Matic FOFO Bratislava, z ktorého je zložená aj väčšina Slovenskej futsalovej reprezentácie.

Slov-Matic FOFO Bratislava - Futsal Team Levice, 8. kolo, extraliga, 29.11.2013

Levičania však do Bratislavy neprišli "predať svoju kožu lacno" a v tomto zápase začali veľmi dobre, keď sa ako prví ujali vedenia gólom Zoráda - 0:1. Potom sa domáci rýchlo otriasli a ešte do polčasovej prestávky otočili na 3:1. V druhom polčase sa podarilo Jančovi znížiť na 3:2. Po šiestom faule Levíc domáci kopali 10 m kop a bolo 4:2. Na druhej strane Zorád nedal "desinu". V závere Bratislavčania pridali ešte jeden gól, no futsalisti Levíc podali naozaj veľmi dobrý vykon a z horúcej bratislavskej pôdy si odnášajú veľmi prijateľný výsledok.

Slov-matic FOFO - Futsal Team Levice 5:2 (3:1)

Góly: Zorád, Jančo
Zostava LV: Molnár (K), (Bielik) - Gabaš, Budovec, Vida, Zorád-Jančo, Rakica, Graus, Adami- (Birdáč)

Levický obchod - Svet Kabeliek VIKI, sv. Michala 26, Levice - kabelky, dámske a pánske peňaženky, opasky  Priestor pre Vašu reklamu - reklamný grafický banner so zobrazovaním vo všetkých článkoch portálu

Pozápasový rozhovor:

Pavol Gabaš, Futsal Team Levice: "Začali sme dobre a domácich sme zaskočili. Dobre sme bránili a hrozili sme hlavne brejkami. V druhej minute sme sa ujali vedenia golo Egona Zorada po prihravke Gabasa. Domaci pridali a otocili skore. Bohuzial tesne pred prestavkou sme inkasovali este raz.Druhy polcas sme pokracovali v dobrom vykone a robili sme domacim problemy lebo nas nevedeli prekonat. Naopak podarilo sa nam znizit Janco ked mu prihraval Miro Graus. Po tom uz mali obe muzstva nazbierane po 5 faulov. Stav 3:2 svietil na tabuli este 4 minuty pred koncom.Ako prvi kopali 10nu domaci a Varady prepalil inac velmi dobre chytajuceho Molnara 4:2.V zapati sme mali moznost kopat 10nu aj my, bohuzial sa nam to tento krat nepodarilo. Slovmatic zacal umne drzat loptu na svojej polovici a my v snahe skorigovat sme zacali napadat. Domaci este vyuzili volny prestor pred nasou branou a uzavreli na konecnych 5:2. V Bratislave sme nechali dobry dojem, no chceme sa stale zlepsovat a ideme od zapasu k zapasu dalej."

Najbližšie zápasy:
9. kolo, Across Pinerola - Futsal Team Levice, 6.12.2013, 20:15 hod.
10. kolo, Futsal Team Levice - MFK Tupperware Nové Zámky, 13.12.2013 o 19:30 hod.

zdroj: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre