05062024pon

Levičania zdolali juniorov ŠK Slovan Bratislava a sú lídrami tabuľky!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 4. novembra 2012 - V predposlednom 14. kole jesennej časti 3. ligy - Západ hostilo v príjemnom jesennom počasí v nedeľu 4.11.2012 domáce mužstvo FK Slovan Levice juniorov ŠK Slovan Bratislava. Počas celého zápasu mali viac z hry domáci a prakticky sa Bratislavčania nedostali do jedinej vyloženej šance. Jediný gól domácich vsietil ešte v prvom polčase kapitán mužstva Marcel Pavlík, tento gól sa napokon stal aj rozhodujúcim.
Keďže z Petržalky prišla dobrá správa o prehre doterajšieho lídra tabuľky Dunajskej Lužnej, Levičania sa touto výhrou dostali práve pred nich a sú lídrami treťo-ligovej tabuľky - Západ!

FK SLOVAN LEVICE - ŠK SLOVAN BRATISLAVA juniori 1:0 (1:0)

Levičania zdolali juniorov ŠK Slovan Bratislava a sú lídrami tabuľky!

gól: Marcel Pavlík

Hlasy po zápase:
Marcel Pavlík, kapitán FK Slovan Levice: "Dnes to z mojej strany mohlo byť aj lepšie, ale vyhrali sme, 3 body sú doma, takže sme spokojní. Dnes to bol druhý ťažký zápas doma. Ako sa vraví, dva zápasy doma za sebou sa nevyhrávajú, nám sa to však podarilo, aj keď iba 1:0. Dnes bol veľmi ťažký terén a tiež zápas. Slovanisti sú na lopte veľmi silní, jeden na jedného, majú dobrú krídelnú hru. Dnes hrali dobre. My sme sa v druhom polčase trocha stiahli a hrali sme na otvorené brejky. Škoda, že sme v druhom polčase niečo nedotiahli.
Bratislavčania nás dnes vôbec neprekvapili, vedeli sme, čo hrajú. Sme veľmi radi, že sme tento posledný zápas doma vyhrali, veľmi sa tešíme."
Dnes mal tréner Praženica meniny, sľúbil Vám tréner niečo za výhru? "Zatiaľ nám tréner nič nehovoril, ale spomínal, že bude nejaké prekvapenie, takže dúfam, že to neskôr pocítime... :)"

Posledný zápas jesennej časti sa hrá v Novom Meste nad Váhom, s akou taktikou tam idete? "Do každého zápasu ideme s ambíciou vyhrať, v Novom Meste to bude o tri body, o tie sa chcem pobiť. Uvidíme, či budeme mať na trávniku aj troška šťastia, že sa trošku prikloní aj k nám. Chceme tam vyhrať!"

Levičania zdolali juniorov ŠK Slovan Bratislava a sú lídrami tabuľky!
Karol Praženica, tréner FK Slovan Levice: "V tomto zápase boli pre nás 3 body veľmi dôležité. Minulý týždeň nám to vyšlo a tento týždeň to chceli potvrdiť. Zápasy s rezervami prvo-ligových mužstiev sú veľmi ťažké, čo sa potvrdilo aj tentokrát. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo vyhrať. Myslím, že sme dnes mali dobrý vstup do zápasu, prvých 35 minút zápasu bolo z našej strany dobrých. Nepúšťali sme súpera do nejakých šancí, ten si nevytváral ani štandardné situácie, z tohto pohľadu to bolo dobré. Mali sme niekoľko dobrých prechodov do útoku. Posledných 10 minút prvého polčasu bolo trošku rozhádzaných, stiahli sme sa trocha do obrany, z čoho mal súper optickú prevahu, aj keď si nevytvoril žiadnu šancu. Ihrisko sa následne rozbilo a nedala sa robiť súvislá hra. Nakoniec sa nám podarilo ubojovať tento zápas.
Chalani ma veľmi potešili, že sme vyhrali, to bol aj taký darček od nich k mojim dnešným meninám. Ešte však máme jedno kolo a potom možno bude aj priestor na nejaké oslavy. S postavením v tabuľke je však spokojnosť, ako u vedenia, v kabíne, spokojný som aj ja a verím, že aj ľudia v meste. Určite je len potešujúce, keď stojíme čo najvyššie."

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Michal Salenka, tréner ŠK Slovan Bratislava juniori: "U nás spokojnosť hlavne za ten prvý polčas určite nevládne. V druhom polčase si myslím, že chalani odviedli dobrý výkon, boli sme behavejší, kombinačne sme boli lepší. Levice však bol ťažký súper, za ten druhý polčas si však chalani zaslúžia absolutórium. Určite sme tu však nechceli prehrať. Naši hráči sú mladí chalani, ktorí majú určité ciele a ambície. Možno sa chcú dostať do A-mužstva. Určite sme sem však neprišli prehrať. "

Najbližší zápas:
15. kolo, Nové Mesto nad Váhom - FK Slovan Levice, 10.11.2012 o 13:30 hod.

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre