05032024pia

Levičania rozdrvili pivovarníkov z Topoľčian, Molnár s hetrikom + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 17. apríla 2013 – V stredu 17. apríla sa na levickom futbalovom štadióne konala dohrávka 19. kola 3. ligy – Západ medzi mužstvami FK Slovan Levice a MFK Topvar Topoľčany, keďže sa toto kolo odložilo pre nespôsobilý terén. V krásnom slnečnom počasí sa hral svižný futbal najmä zo strany domácich Levičanov, hosťujúci pivovarníci evidentne nestíhali a kopili chybu za chybou.

Levičania rozdrvili pivovarníkov z Topoľčian, Molnár s hetrikom + fotografie a rozhovory

Už v 6. minúte skóroval Varga z rohu pekným volejom ľavačkou, v 36. minúte zvýšil Bobor a potom v druhom polčase prišli veľké chvíle Petra Molnára, ktorý v v poslednej časti hry skóroval tri krát prakticky počas 6. minút! Hostia sa na nič nezmohli a tak sa zápas skončil jednoznačnou výhrou Levíc 5:0.

FK SLOVAN LEVICE – MFK TOPVAR TOPOĽČANY 5:0 (2:0)
góly: Pavol Varga (1), Vratislav Bobor (1), Peter Molnár (3)

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Pozápasové rozhovory:

Karol Praženica, tréner FK Slovan Levice: “Keď sa vyhráva, určite sa zápas hodnotí lepšie. Dnes nie je o čom, vyhrali sme jednoznačne, som rád, že sa dali góly. Verím, že diváci boli spokojní s našim dnešným výkonom, tak isto ako som bol spokojný ja. Nemyslím si, že sme aj predchádzajúce zápasy hrali zle, no dnes sme využili šance, ktoré sme mali, aj keď sme ich mali aj viac. Na základe strelených gólov sa hodnotí zápas a dnešný zápas sa na základe piatich strelených gólov hodnotí ako úspešný. Dnes všetci hráči odviedli svoje maximum v prístupe k zápasu už od prvej minúty na rozdiel od zápasu s Nemšovou. Prakticky sme súpera nepustili do hry a vnucovali sme im našu hru, ako by mal zápas vyzerať. Veľmi ma tešia premenené šance. Taktika na dnešný zápas bola v podstate tá istá, na rozdiel od premieňania šancí. Možno keby sme opäť do polčasu nepremenili šance, druhý polčas mohol vyzerať úplne inak. Akonáhle sme dali gól, mužstvo sa ukľudnilo. Ja verím, že keby sme aj proti Nemšovej premenili šancu, ktorú mal Bobor, zápas by sa vyvíjal určite iným smerom. To všetko sú však hypotézy, ten zápas sme nakoniec prehrali a hodnotil sa ako neúspešný.”

Levičania rozdrvili pivovarníkov z Topoľčian, Molnár s hetrikom + fotografie a rozhovory

Peter Molnár, hráč FK Slovan Levice: “Myslím, že sme od začiatku mali prevahu, do zápasu sme išli s cieľom vyhrať a streliť góly. Je pekné, že sme ich nakoniec dali päť. Konečne to prišlo, prvý gól dal Paľo po rohu, pekne to zakončil volejom a ľavačkou. Druhý gól dal Vraťo, tiež sa konečne prebudil, tak dúfam, že to bude pokračovať a budeme dávať góly. Potom som dal gól ja, Vraťo vybojoval loptu, ktorú som ja iba doťukol do brány. Potom som mal samostatný nájazd, ktorý som nepremenil, no hneď nato som skúsil vystreliť a padlo to tam. Tretí gól bol po dlhej lopte od Braňa za obranu, išiel som sám na brankára a dal som to tam. Sme veľmi radi že tam konečne padli góly a dúfame, že to tak bude pokračovať, pretože to už bolo zlé. Tréner nám pred týmto zápasom povedal, čo bolo zlé v zápase s Nemšovou, aby sme sa tomu vyhýbali. Taktiež, aby sme nerobili štandardné situácie pri 16-tke a v okolí brány a aby sme si verili. Keďže som dnes strelil hetrik, je to skvelý pocit, potešilo ma to, aj keď to bolo až ku koncu zápasu.”

Levičania rozdrvili pivovarníkov z Topoľčian, Molnár s hetrikom + fotografie a rozhovoryJán Mikloška, tréner MFK Topvar Topoľčany: “Čo mám hodnotiť? Zaslúžene sme prehrali. Fakticky sme nepodali žiadny výkon, výška skóre je jednoznačne zaslúžená. Budeme musieť niečo robiť, pretože sa mužstvo úplne zrútilo. Gratulujem domácim k víťazstvu. My sa môžeme hanbiť a ospravedlňujem sa všetkým topoľčianskym fanúšikom za to, že sme takto zahanbili topoľčiansky futbal. Keby som vedel dôvod nášho dnešného výkonu, tak si idem pred zápasom natipovať.”

Najbližší zápas:
22. kolo, FC Petržalka 1898 – FK Slovan Levice, 21.4.2013 o 10:30 hod.

Aktuálna tabuľka:
1. ŠKF Sereď A 33
2. FK Slovan Levice 33
3. ŠK Slovan Bratislava B 32
4. PFK Piešťany 31
5. FC Spartak Trnava B 30
6. OFK Dunajská Lužná 30
7. MFK Topvar Topoľčany 30
8. FKM Nové Zámky 28
9. FK Spartak Vráble 25
10. FC Nitra B 24
11. AFC Nové Mesto nad Váhom 23
12. FKS Nemšová 22
13. FC Petržalka 1898 22
14. LP Domino Bratislava 21
15. MFK Vrbové 21
16. OTJ Moravany nad Váhom 19

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre