05022024štv

V súboji posledných majstrov víťazné Levice + video, fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. decembra 2012 - 17. kolo slovenskej extraligy v basketbale mužov prinieslo súboj posledných majstrov, domáci Astrum Levice privítal BC Prievidza. Azda každý očakával vyrovnaný zápas až do konca, no nebolo tak. Od začiatku bolo zrejmé, kto bude ťahať za kratší koniec, tentokrát to boli hostia, na účet ktorých sa na radosť domácich fanúšikov utešene zvyšovalo skóre. Domácim hráčom padali trojkové koše takpovediac z každej strely a obrana basketbalistov Prievidze nedokázala efektívne odpovedať na útočné akcie domácich. Aj preto sa zápas skončil vysokým víťazstvom Levičanov o 35 bodov!

Astrum Levice - BC Prievidza 83:48 (23:13, 19:9, 22:14, 19:12)

V súboji posledných majstrov víťazné Levice + fotografie a rozhovory

Karta Levičana už viac ako 90 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

 

Najviac bodov: Simmons 18, Vojtek 16, Nuhanovič 14 - Žiak 18, Baťka 9, Gerwig a Manns po 6
TH: 15/8 - 16/8 , fauly: 18 -13 , trojky: 7 - 6, rozhodovali: Gabara, Lamoš a Hančík, 1300 divákov

Pozrite si našu videoreportáž zo zápasu:

Pozápasové rozhovory:
Oleg Meleščenko, tréner AStrum Levice: "Splnili sme svoje ciele, ako sme chceli hrať. Neprispôsobovali sme sa Prievidzi, to je presne to, čo sme chceli. Niektoré momenty boli presne také, ako by naša hra mala vyzerať. Dúfam, že moje tvrdšie slová z predchádzajúceho zápasu "padli úrodnú pôdu". Uvidíme, ako začneme hrať vonku. Potrebujeme čas, aby sme zmenili psychológiu hráčov. Musíme sa pripraviť a inak nastupovať, keď hráme vonku.
Nie som zvyknutý hodnotiť najlepších hráčov zápasu, ale podla mňa dnes mančaft odviedol dobrú prácu. Keď už, tak Syky bol jeden z najlepších aj v obrane, aj keď sme potrebovali, bodoval."

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

 

Martin Sýkora, hráč Astrum Levice: "Dnes sme hrali pre divákov, aby sa hra páčila divákom. Práve kvôli nim hráme. Som veľmi rád, že sme konečne ľuďom ukázali, že vieme hrať. My sme hrali pre nich, to je veľmi dôležité. Čakal som veľmi ťažký zápas, pretože sa v posledných zápasoch veľmi trápime a som rád, že dnes sme vyhrali. Je to pre mňa dôležité a myslím, že aj pre ostatných chalanov. Takisto je to dôležité pre ľudí, ktorí majú radi basketbal a chodia sem, aj keď sa nám nedarí.
Na zápas v Nitre sa budeme hecovať. V tíme nie je veľa Levičanov, ktorí tento zápas berú ako derby. Máme veľa hráčov zo zahraničia, z iných miest, pre nich je to ako každý iný zápas. Dúfam, že nadviažeme na tieto výkony, aké sme predviedli dnes."

V súboji posledných majstrov víťazné Levice + fotografie a rozhovory

Raúl Jiménez Martín, tréner BC Prievidza: "Dnes sme neukázali to, čoho sme schopní. Chceli by sme dosiahnuť taký level basketbalu, ako dnes predviedli Levice. Budeme tvrdo pracovať a pevne veríme v to, že nabudúce to budeme my, čo budeme hrať tak, ako Levice hrali dnes. Domáci hrali omnoho intenzívnejšie, dnes nám ukázali, ako sa má hrať basketbal. Takú vysokú prehru som samozrejme nečakal, čaká nás veľa práce, aby sme našu hru zlepšili."

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Najbližší zápas:
18. kolo, BK EDYMAX SPU Nitra - Astrum Levice, 8.12.2012 o 18:00 hod.

Aktuálna tabuľka:
1. Levice    10/3    23
2. Nitra    9/5    23
3. Komárno    10/2    22
4. Spiš.N.Ves    8/5    21
5. Inter    6/8    20
6. Prievidza    5/7    17
7. Svit            3/11    17
8. Handlová    4/8    16
9. B.Bystrica    3/9    15

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj, fotografie a video: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre