04252024štv

V prvom prípravnom zápase porazil Astrum Levice český tím z Opavy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

V prvom prípravnom zápase porazil Astrum Levice český tím z OpavyLEVICE 30. augusta 2011 - V utorok 30. 8. 2011 vyhral v prípravnom zápase domáci tím Astrum Levice nad mužstvom BK Breda & Weinstein Opava 85:69 (38:37).

Levickým športovým fanúšikom zjavne chýbala domáca basketbalová atmosféra z extraligových duelov, a tak sa na dnešnom prvom prípravnom zápase zišli vo väčšom počte ako na nedávnom reprezentačnom zápase.

 

Trochu nervózny herný prejav zhodnotil kapitán mužstva Richard Klein nasledovne: "Všetci sa ešte hľadáme, nepoznáme sa navzájom ako hráme. Potrebujeme len viac prípravných zápasov a diváci sa budú mať na čo tešiť."

astrum_levice_-_bk_bw_opava

"Ako vždy, prvé prípravné zápasy vyzerajú dosť kostrbate. Opava nám to ešte sťažila tým, že celý zápas hrala zónovú obranu, pretože zatiaľ sme sa ňou príliš nezaoberali. Chýbal nám trochu rýchlejší prechod z obrany do útoku, agresívnejšia obrana hráčov bez lopty," charakterizoval našu hru po letnej príprave tréner domácich František Rón.

V prvom prípravnom zápase porazil Astrum Levice český tím z OpavyMnožstvo divákov sa tešilo, že po prvýkrát uvidia v akcii i nové posily zo zámoria. "Dominique Keller mohol dať v tomto zápase o 6-8 bodov spod koša viac, mohol i viac lôpt doskočiť. Uvidíme v zajtrajšom zápase ... Keaton Grant, najmä v druhom polčase, keď som mu povedal, že nie je zviazaný systémom a môže útočiť a dávať koše, dokázal svoj potenciál. Predviedol kvalitnú prácu v obrane a stabilitu v útoku," povedal na margo dvojice z radov legionárov František Rón.

Fotografie z prvého prípravného zápasu žlto - zelených / i keď v tomto prípade by ste sa mali zamerať na modro - bielu kombináciu dresov :-) / nájdete v našej fotogalérii.

Ďalšie fotografie od Ladislava Kušteka si môžete prezrieť na jeho stránke fotomagma.sk

Odvetný duel sa v levickej športovej hale odohrá zajtra (v stredu 31.8.2011) o 11:00. Vstup na zápas je voľný.

Po ňom sa už naši chlapci presunú do Čiech, kde počas víkendu odohrajú ďalšie prípravné zápasy s budúcimi súpermi v Mattoni NBL - BK Prostějov, BK NH Ostrava a čaká ich opäť i BK Breda & Weinstein Opava.

zdroj: ms, foto: Patrik Štrba, Ladislav Kuštek

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre