04202024sob

Ľuboš Pohánka o basketbalovej All Stars Game 2010 v Leviciach

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ľuboš Pohánka o basketbalovej All Stars Game 2010 v LeviciachLEVICE 1. decembra 2010 – V oživenej tradícii usporadúvania exhibičných zápasov v strede prebiehajúcej extraligovej sezóny sa pokračuje i naďalej. Už tretí ročník basketbalového súboja hviezd sa bude konať  v sobotu 18. decembra 2010, tentoraz v športovej hale v Leviciach. 

„Predchádzajúce dva ročníky tohto úspešného exhibičného podujatia sa konali na bratislavských Pasienkoch, tento rok bola organizácia ponúknutá Prievidzi, no ich športová hala už bola na tento termín obsadená. Basketbalový klub Levice prijal organizáciu  s radosťou, na domáce extraligové zápasy chodieva pravidelne veľký počet ľudí, basketbal je v meste športom číslo jeden, takže nám táto ponuka prišla vhod.“ prezradil generálny manažér levického klubu Ľuboš Pohánka. 

Priamy prenos plný útočných akcii odvysiela rovnako ako po iné roky aj verejnoprávna televízia STV3 . Hoci samotný duel bude mať úvodný rozskok o 18:00, kultúrny program pre divákov, sprievodné súťaže a tanečné vystúpenia budú prebiehať už od 17:15. 

„Snažili sme sa o spestrenie kultúrneho programu. Divákom sa predstaví poloprofesionálna tanečná skupina In Dance Group zo Žiliny. Tieto pekné baby predvedú svoje umenie v hip hope a break dance. Pozvali sme basketbalového žongléra Martina Letka, ktorý je známy z televíznej talentovej show. Jednu zo svojich piesní, ako aj národnú hymnu pred začiatkom zápasu, zaspieva Patrícia Vitteková. Pred televíznymi kamerami vystúpia naše mažoretky Lion Girls, ktoré levickí fanúšikovia poznajú z domácich zápasov.  Pre spestrenie sme pozvali maskotov aj z iných extraligových tímov, ktorí sa spoločne predvedú na levickej palubovke. “ prezradil niečo zo skladby programu organizátor. 

Spýtali sme sa pána Pohánku aj to, kto bude moderátorom večera:  „Moderátorom celého zápasu hviezd bude náš levický speaker Ferko Graňo. Má s tým bohaté skúsenosti, v basketbale sa vyzná a čo je hlavné, vie pobaviť ľudí. Nikoho iného sme ani nehľadali.“ 

Už tradičné individuálne súťaže o najlepšieho smečiara (Slam Dunk Contest), trojkára (Three-Point Shootout) a najužitočnejšieho hráča zápasu (MVP) obohatia tohtoroční organizátori o novú kategóriu: skills challange – súťaž o najlepšieho rozohrávača. „Aj do individuálnych súťaží sme chceli vniesť niečo nové a obohatiť tak celú akciu. V súťaži o najlepšieho smečiara a trojkára budú súťažiť nielen hráči z hviezdnych tímov, ale budú prizvaní  aj hráči, ktorí dlhodobo podávajú najlepšie výkony v týchto činnostiach.“  povedal pre portál listuj.sk organizátor podujatia. 

Samotnú zostavu tímov „Východu“ a „Západu“ si určujú fanúšikovia a to internetovým hlasovaním. Do každého tímu môžu vybrať dvoch pivotov, dve krídla, rozohrávača ako aj trénera hviezdneho mužstva, ale zvoliť si môžu maximálne troch hráčov z jedného klubu. Hlasovanie bude prebiehať do 8. decembra 2010 a ak sa ho zúčastníte, môžete byť jedným z  10-tich šťastlivcov, ktorí získajú tričko s logom All Stars Game 2010 spolu s dvomi vstupenkami na tento zápas hviezd slovenskej extraligy mužov. 

"Práve dnes (1. decembra) sa začal predpredaj vstupeniek. Do predaja pôjde približne 1500 lístkov, zvyšných 500 sa rozdelí medzi partnerov, hráčov a funkcionárov. Cena vstupenky v predpredaji je 3 €, priamo pred zápasom divák zaplatí  3,30 €.  Záujem o vstupenky je veľký, očakávame plnú halu.“ dodal na záver rozhovoru generálny manažér Basketbalu Levice Ľuboš Pohánka. 

Podrobnejšie informácie sa dozviete na oficiálnej stránke súťaže www.subojhviezd.sk, kde sa môžete zapojiť do hlasovania a ovplyvniť tak zloženie tímov na palubovke. 

zdroj: ms, obrazok: subojhviezd.sk

- Zápas „All-Star Game 2010“ v Leviciach naplnil očakávania + fotografie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre