04202024sob

Tadej sa vrátil s novým tetovaním

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Tadej sa vrátil s novým tetovanímLEVICE 3. augusta 2011 - Levickí basketbalisti začali prípravu na novú sezónu. Na utorňajšom tréningu nechýbal ani miláčik publika Tadej Koštomaj, ktorý na prvý pohľad zaujal tetovaním, ktoré sa nedalo prehliadnuť.

„Robil mi ho kamarát. Na ruke mám vyobrazenú časť môjho života. Novú ozdobu na tele som plánoval už dávnejšie, teraz som sa k tomu dostal,“ hovorí Koštomaj, ktorého kamarát tetoval spolu trinásť hodín. „Zvládol som to na dvakrát. Prvýkrát som tam sedel šesť hodín, potom sedem,“ spomína.

 

Keď sa slovinský basketbalista vrátil po oslavách majstrovského titulu do vlasti, pripojil sa k národnému tímu. „Bol som s mužstvom niekoľko dní, nakoniec som sa nedostal do širšieho kádra, v ktorom je šestnásť hráčov,“ začal debatu rozohrávač, ktorý strávil v minulom ročníku v levickom drese najviac minút (1431) na palubovke. „S priateľkou sme potom vyrazili na desať dní pri more, neskôr som oddychoval doma, trochu som trénoval a hrával tenis,“ hovorí Tadej.

S levickým rozohrávačom sme sa porozprávali aj o českej lige. „Myslím, že tam budú lepšie mužstvá. Pre mňa to bude úplne nová skúsenosť, v Čechách som ešte nehral. Bude viac zápasov, viac cestovania. Určite to bude ďalšia motivácia ukázať sa, verím, že spravíme dobré výsledky,“ dodal na záver sympatický chlapík zo Slovinska.

zdroj a foto: Tomáš Bačík

 

 

 

 

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre