05052024ned

Levice zdolali orlov z Prostějova + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. decembra 2012 - Do Levíc pricestoval tretí tím najvyššej českej basketbalovej súťaže mužov Mattoni NBL - orli z Prostějova na zápas 17. kola. Do ich cesty sa im postavil postavili domáci hráči Astrum-u Levice. Rozhodujúcou sa napokon ukázala posledná časť hry, keď kondične niektorí hosťujúci hráči nestačili na Levičanov, pretože do Levíc pricestovali v oklieštenej zostave. Nakoniec sa zápas skončil 17-bodovým rozdielom v prospech domácich 96:79.

Astrum Levice - BK Prostějov 96:79 (26:23, 20:23, 22:14, 28:19)

Levice zdolali orlov z Prostějova + fotografie a rozhovory

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Najviac bodov: Fields 25, Simmons 20, Nuhanovič 13 - Dufault 19, Švrdlík 12, Marko a Prášil po 11
TH: 30/21 - 10/6, fauly: 18 - 22, trojky: 9 - 9, rozhodovali: Matějek, Kurz a Večeřa, 1200 divákov

Najbližší zápas:
18. kolo, Levharti Chomutov - Astrum Levice, 20.12.2012 o 18:00 hod.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Pozápasové rozhovory:

Oleg Meleščenko, tréner Astrum Levice: "V prvých dvoch štvrtinách sme nesplnili všetky naše predstavy. To čo sme pripravovali, sme začali hrať len v tretej štvrtine, začali sme hrať agresívnejšie. Konečný výsledok ukázal, že sme na správnej ceste k tomu, aby sme hrali lepšie a lepšie. Pre mňa je najdôležitejšie, aby sme každý zápas vyhrávali aj keď len o jeden bod, to by úplne stačilo. Chcel by som ešte zlepšiť obranu a tiež, aby boli hráči suverénni v útoku. A aj keď nebudú úspešní, aby sa vrátili do obrany a ubránili.

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Dnes sme porazili mužstvo, ktoré sa pohybuje na 3-4. mieste v českej lige. Znamená to, že máme na to, hrať v prvej šestke. Musíme makať a ukázať, že sme schopní sa tam prebojovať. A nie len, že nám niekto ukáže, kde je naše miesto, je to len a len v nás.

Čo sa týka nášho posledného zápasu vonku, náš výkon bol veľmi dobrý. Snažíme sa. Po 4 týždňoch práce trochu vidieť to, čo by som chcel a začína to pomaly fungovať. Chcem, aby to bolo lepšie a lepšie a ďakujem všetkým, kto nám fandí.
Do Chomutova ideme vyhrať!"

Levice zdolali orlov z Prostějova + fotografie a rozhovory

Jaroslav Prášil, hráč BK Prostějov: "Začiatok zápasu bol pre nás dobrý, ale potom sme v druhom polčase začali trošku pristupovať na hru domácich. Hrali sme trochu zbesilo – hore dole a v tom počte, v ktorom sme sem prišli, to bola naša nevýhoda. Prispôsobili sme sa ich štýlu hry a namiesto toho, aby sme hru spomalili a urobili z toho našu výhodu, tak sme s nimi hrali hore - dole a to bola voda na ich mlyn.
Asi sme si to v time oute mali viac zdôrazniť, aby sme nehrali to, čo sme hrali, ale hrali signály a spomaľovali útoky.
Išli sme sem s tým, že sme chceli odohrať dobrý zápas a pokúsiť sa tu vyhrať, pretože posledné zápasy sme hrali dobre a chceli sme na to nadviazať, aj keď sme vedeli, že to tu bude ťažké.
Škoda. Mohli sme trošku lepšie nadviazať na prvý polčas.

Všetky české tímy sú si vedomé toho, aké je ťažké hrať tu v Leviciach. Ide hlavne o to, že sem na domáce zápasy chodí veľa ľudí, pre domáci celok je to šiesty hráč na palubovke. Určite ani vonkajšie zápasy levického tímu nikto nepodcení."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre