05052024ned

Bálint trénerom Levíc, prichádza aj Sýkora

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

P. BálintLEVICE 30. novembra 2011 - Novým hlavným trénerom tímu Astrum Levice sa stal Peter Bálint, naposledy tréner MBK Rieker Komárno. Bálint, ktorý v minulej sezóne doviedol BK Prostějov do finále Mattoni NBL vystriedal na lavičke tímu Františka Róna, ktorého vedenie odvolalo minulý týždeň. Asistentom trénera Bálinta ostáva Peter Jankovič, ktorý bude pôsobiť naďalej aj ako tréner slovenského tímu Onyx.

Staronovou tvárou v Leviciach je krídelník Martin Sýkora. Tridsaťročný rodák z Levíc ukončil po minulej sezóne svoje pôsobenie v Pardubiciach. V doterajšom priebehu sezóny neodohral síce žiadny zápas, pravidelne však trénoval v českom Kolíne. Martin Sýkora koketoval s Levicami už pred pár týždňami, kedy ho žlto-zelení napísali na svoju súpisku pre extraligu a Mattoni NBL. Martin Sýkora sa dnes zapojil do tréningového procesu nášho tímu.

Vedenie klubu intenzívne pracuje na ďalšom posilnení mužstva, do konca týždňa by sa v klube mohli objaviť ďalší dvaja hráči. O aktuálnych novinkách vás budeme informovať na  klubových stránkach.

 

zdroj: basketballevice.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre