04262024pia

Baby, Esian je voľný!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Esian Henderson frajerku zatiaľ nemá. Na snímke s Erikou (vľavo) a Martinou.LEVICE 24. augusta 2011 - V plnej príprave levických basketbalistov je aj jeden z najužitočnejších hráčov posledného play off a lámač ženských sŕdc Esian Henderson.

Ten si po zisku titulu dal na chvíľu voľno. „Dva týždne som si doma oddýchol, ale potom som už zaberal so svojim kondičným trénerom. Vedel som, že tréner Rón bude so mnou počítať na pozícii vysokého krídla, takže som makal aj v tomto smere,“ povedal na úvod Henderson, ktorý je so svojou novou úlohou spokojný.

"Je to super. Moja hra je založená viac na rýchlosti, ako na nejakých podkošových bojoch s pivotmi súperov. Som rád, že sa tréner takto rozhodol, budem tvrdo pracovať na tom, aby som ho nesklamal,“ hovorí Esian, ktorý sa už na novú sezónu teší a je plný očakávaní.

„Na európsky basketbal si ešte musím zvyknúť, chcem sa posunúť niekam ďalej, ale myslím, že mi ešte tento rok v Leviciach padne vhod. Chcel by som v jednom klube odohrať celú sezónu, verím, že sa mi to v Leviciach teraz podarí. Samozrejme, zavážila aj skutočnosť, že budeme hrať v českej lige,“ povedal na margo návratu do Levíc Esian Henderson. Boli sme aj zvedaví, ako je to v Esianovom prípade s dievčatami. „Som voľný,“ nezaváhal ani na okamih.

 

 

zdroj: TB, foto: Patrik Štrba

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre