05022024štv

Astrum Levice získal Brandona Fieldsa

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 7. decembra 2012 - Tak ako už bolo avizované zo slov vedenia Basketbal Levice v predchádzajúcich dňoch, káder Astrumu by sa mal v najbližších dňoch doplniť.

Prvým prichádzajúcim hráčom je 24 – ročný americký krídelník Brandon Fields. Absolvent Univerzity Nevada, v ktorej drese v sezóne 2009/10 nastrieľal v priemere 14,5 bodu na zápas, má za sebou ročné pôsobenie v Maroku a tiež rok v Európe.

Astrum Levice získal Brandona Fieldsa

Karta Levičana už viac ako 90 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Po skončení Univerzity hral Fields v marockom klube As De Sale, v ktorého drese vyhral najvyššiu súťaž v Maroku a v africkom pohári doviedol klub až do semifinále. V minulej sezóne zamieril do Európy, kde najskôr odohral 14 zápasov v najvyššej rumunskej súťaži v tíme CS Energia Rovinari (12,9 bodu, 2,7 doskoku a 3,7 asistencie na zápas), odkiaľ potom prestúpil do maďarského Marso NYKK Nyiregyhaza, kde dosiahol v ôsmych zápasoch výborných 18,5 bodu, 3,4 doskoku a 3,0 body na zápas.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Astrum Levice získal Brandona Fieldsa

Brandon Fields pricestoval do Levíc dnes po polnoci, v zmluve má zakotvenú dvojtýždňovú skúšku a následný kontrakt do konca sezóny. Momentálne sa pracuje na tom, aby mohol v drese Astrumu nastúpiť už v sobotu v Nitre.

zdroj a fotografie: www.basketballevice.sk

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre