05052024ned

Astrum Levice si poľahky poradil s Baníkom Handlová + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. januára 2013 - V stredu 16.1.2013 sa v levickej športovej hale odohrala dohrávka 22. kola slovenskej basketbalovej extraligy mužov Astrum Levice - MBK Baník Handlová, v ktorom bola od začiatku zápasu dominancia jedného tímu - domáceho. Skóre utešene narastalo na konte domácich, keď bol po polčase rozdiel 27 bodov. Levičania zaváhali najmä v tretej štvrtine, no v tej poslednej si nenechali ujsť vysoké víťazstvo a hosťujúcim Handlovčanom uštedrili výprask o 31 bodov.

Astrum Levice - MBK Handlová 95:64 (27:12, 27:15, 18:21, 23:16)

Astrum Levice si poľahky poradil s Baníkom Handlová + fotografie a rozhovory

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Najviac bodov: Addison 20, Nuhanovič 16, Fields 14 - Vido 17, Bridgewaters a Golian po 9

TH: 29/23 - 13/8, fauly: 17 - 23, trojky: 4 - 6, rozhodovali: Brziak, Lamoš a Doušek, 1400 divákov

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Pozápasové rozhovory:

Oleg Meleščenko, tréner Astrum Levice: "To, čo sme dnes chceli, sme splnili. Jedine ma sklamal náš nástup do tretej štvrtiny. Nemôžeme takto pristupovať k zápasu, no táto naša výhra povzbudila celý náš tím. Neočakával som však, že vyhráme takto jednoznačne. Priznám sa, že som čakal oveľa väčší odpor Handlovej. chcel by som však vyzdvihnúť našu obranu, akú sme od začiatku ukazovali súperovi. Za dve štvrtiny sme dostali iba 27 bodov, to by som bral v každom zápase."

Astrum Levice si poľahky poradil s Baníkom Handlová + fotografie a rozhovory

Karol Kučera, asistent trénera MBK Baník Handlová: "Zo zápasu nepociťujem sklamanie, ale keď viete, že s tímom pracujete a nemá to následne žiadny význam. Hráči do toho musia dať viac zo svojho srdca, väčšie nasadenie. Zápas sme opäť prehrali hlavne na obrannom doskoku, Levice mali vynikajúci útočný doskok, väčšinu bodov dosahovali z vymedzeného územia dole. Samozrejme, že im niečo padlo aj z vonka, nebolo to však o levickej streľbe, ale o našej nemohúcnosti pri obrannom doskakovaní, pri odstavovaní hráčov. Je to aj o rozohrávačoch a o všetkých hráčoch, nemôžeme ich tam predsa tak ľahko púšťať, súper potom dosahuje ľahké body. Pre mňa je dnešný zápas úplna katastrofa, takto to nie je dobré, takto nemôžeme hrať. Levice majú na každej pozícii lepšieho hráča, ako máme my. Hrajú kvalitnejšiu ligu ako my. To je realita a sila tímu. Levice patria medzi najlepšie tímy v lige. Keby hrali slovenskú play off, tak určite hrajú o titul.
Ja inak chodím na každý zápas s ambíciou vyhrať, nech to dopadne akokoľvek. Dnes sme dostali druhý výprask za sebou. Myslel som si, že sa po zlom výkone v Bratislave trocha spamätáme a podáme kvalitnejší výkon, bohužiaľ, nebolo to tak a Levice vyhrali zaslúžene a boli lepšie o dve triedy."

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Aktuálna tabuľka:
1. MBK Rieker Komárno 35
2. Basketbal Levice 34
3. BK EDYMAX SPU Nitra 34
4. 04 AC LB Spiš. Nová Ves 32
5. Inter Bratislava 31
6. BC Prievidza 30
7. ŠKP Banská Bystrica 29
8. MBK Baník Handlová 26
9. BK Iskra Svit 25

Zo zápasu sme pripravili aj fotorepotáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre