05062024pon

Astrum Levice dominoval v odvete prípravného zápasu s Komárnom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 7. septembra 2012 - Po prvom prípravnom zápase Astrumákov na palubovke MBK Rieker Komárno, v ktorom sa zrodilo víťazstvo Levičanov v pomere 71:82 sa podobný priebeh zápasu konal aj v odvete. V piatkový podvečer 7.9.2012 diváci v levickej športovej hale sledovali dominanciu Astrum-u Levice, keď svojho súpera rozstrieľali a vyhrali o 31 bodov 90:59, pričom sa do streleckej listiny zapísali všetci hráči Levíc. Po záverečnom klaksóne nechýbal "standing ovation" divákov ako poďakovanie za výborne predvedenú hru.

Astrum Levice dominoval v odvete prípravného zápasu s Komárnom

ASTRUM LEVICE - MBK RIEKER KOMÁRNO 90:59

Hlasy po zápase:

František Rón, tréner MBK Rieker Komárno: "My sme mali pred týmto zápasom za sebou už dva prípravné zápasy, takže sa ťažko hľadajú chyby. Z týchto dvoch zápasov sme tých chýb našli plno, som rád, že to môžeme po zápase rozobrať. Myslím si, že nám tieto prípravné zápasy dajú veľa pred začiatkom novej sezóny. Levické mužstvo je veľmi kvalitné, ešte Vám prídu hráči z reprezentácie, máte nového pivota, verím preto, že tých 16 hráčov bude veľmi kvalitných na to, aby ste zvládli obe súťaže. My ešte uvidíme, či budeme náš tím doplňovať. Sme ešte v štádiu skúšok, ako bude tím k sebe pasovať. Uvidíme, či bude môcť s nami hrať aj náš ďalší americký hráč, keďže má stále problémy s kolenom. Aj to môže ovplyvniť náš tím. Ešte však máme pred sebou šesť prípravných zápasov, takže ešte je času dosť," zhodnotil zápas ako i prípravu svojho tímu.

Astrum Levice dominoval v odvete prípravného zápasu s Komárnom

Ladislav Lutovský, tréner Astrum-u Levice: "Myslím si, že nám tento zápas s Komárnom dal veľa. Som rád, že sme mohli odohrať zápas s tak kvalitným súperom, akým Komárno nepochybne je. Opäť sa odkryli niektoré chyby, aj keď v porovnaní s prvým zápasom v Komárne bol tento odvetný z našej strany o niečo lepší. Nebolo toľko chýb hlavne v obrannej fáze, čo nás veľmi teší. Je tu však problém, že mužstvo stále netrénuje spolu, je nás len osem. Niektoré fázy v obrannej, či v útočnej fáze stále viaznu. Máme však na to ešte dosť času, prídu ešte chlapci z reprezentácie a popracujeme na tom. S dnešným zápasom som celkom spokojný, aj keď hra nebola až taká vyvážená, ako by mala byť. V konečnom dôsledku sme vyhrali dosť veľkým rozdielom, aj keď si myslím, že v tomto zápase Komárno neukázalo tú svoju pravú silu. Čo sa týka atmosféry v tíme, "chémia" vyzerá byť celkom dobrá. Peter Bálint nebol ani veľmi prekvapený, že sme vyhrali v Komárne. My keď chceme pomýšľať  nad nejakým lepším umiestnením v českej lige, musíme takýchto súperov porážať, musíme svoju silu demonštrovať. Spolupráca s Andrejom Červenkom je dobrá, je to však len chvíľková asistencia hlavnému trénerovi Petrovi Bálintovi, snažíme sa mu robiť čo najlepšie tú pomyselnú pravú ruku. Peter nám naordinoval, čo máme hrať, čo máme dodržiavať a čomu sa máme vystríhať."

Na zápase sme boli aj my z portálu Leviceonline.sk, pozrite si naše fotografie zo zápasu vo fotogalérii.

zdroj a fotografia: www.leviceonline.sk

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre