05022024štv

Aj Astrum-u Levice skončila sezóna, v Nymburku prehrali až o 50 bodov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

NYMBURK / LEVICE 21. apríla 2012 - Hráči Astrum-u Levice cestovali na 3. zápas štvrťfinále play-off na pôdu favorita série, ako i celej súťaže ČEZ Basketball Nymburk. Po domácej prehre mali Levičania "nôž na krku" a preto, ak by chceli ešte zdramatizovaž sériu, museli tentokrát vyhrať. To sa im však nepodarilo a z Nymburku si priniesli veľmi nepríjemný výprask, keď prehrali až o 50 bodov.

Aj Astrum-u Levice skončila sezóna, v Nymburku prehrali až o 50 bodov

Dominancií domáceho Nymburku nedokázali odolávať počas celého zápasu a s prehrou 96:46 sa rozlúčili s basketbalovou sezónou 2011/2012.

ČEZ Basketball Nymburk - Astrum Levice 96:46 (24:12, 24:9, 29:19, 19,6)

Stave série: 3:0, postupuje Nymburk

Posledný domáci zápas Levičanov proti Nymburku sa niesol vo veľmi napätej, ale zároveň veľmi príjemnej atmosfére. Tú si pochvaľovali nielen hosťujúci fanúšikovia, ktorý svoj tím prišli povzbudiť v hojnom počte. Po ukončení zápasu si domáci a hosťujúci fanklub spravil spoločnú priateľskú fotografiu, čo bolo naozaj veľmi pekným priateľským gestom, aké by mohli závidieť viaceré fankluby. Atmosféru na tomto zápase si pochvaľovalo aj samotné vedenie basketbalového klubu ČEZ Basketball Nymburk, a preto Vám prinášame stanovisku riaditeľa klubu Ing. Rudolfa Šimečeka:

"Jsme nadšeni z krásné atmosfery, v které se dnes zápas odehrál díky všem zúčastneným včetně diváku. Přáli bychom si hrát více zápasu, jako ten dnešní a naše uznání patří všem Levičanum, kteří se dnes o krásný sportovní zažitek zasloužili. Již nyní se těšíme, že se se k Vám v příští sezóne budeme moci vrátit.
Přejeme ty nejhezčí zážitky z krásné hry, kterou basketbal je a Vašemu týmu hodně štestí a úspěchu.", vyjadril sa riaditeľ klubu ČEZ Basketball Nymburk.

Pozrite si naše fotografie z posledného domáceho zápasu proti Nymburku tu.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre