05042024sob

Ostužkovaní štvrtáci z Tlmáč v Taliansku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TLMAČE 23. septembra 2016 - „Navždy sa zachová v pamäti stužková, keď si sa nesmelo, choval tak dospelo, až si sa čudoval, tá naša stužková...“, to sú slová známej slovenskej piesne, ktoré v sebe skrývajú veľkú životnú pravdu.

Ostužkovaní štvrtáci z Tlmáč v Taliansku

Inak tomu nebolo ani v IV.D triede, ktorej 21 študentov, odboru programátor obrábacích a zváracích strojov a zariadení a mechanik elektrotechnik, vyrazilo v septembri plný očakávania a radosti do Talianska, aby im triedny učiteľ spolu s majstrom odborného výcviku slávnostne pripli a odovzdali maturitné stužky. Sedem dní strávených v prímorskom mestečku Caorle bolo pre nich nezabudnuteľných.

Bistro Miloš na 2. podlaží Dituria SC, Levice ponúka domácu kuchyňu, chutné denné menu a najkrajší výhľad na Levice!

Ostužkovaní štvrtáci z Tlmáč v Taliansku

Neopakovateľnou sa pre nich stala cesta výletnou loďou do Benátok, ktorá v ich mysliach zanechá nádherné zážitky na ďalšie roky. Lúče slnka, vánok mora a skvelá večerná atmosféra mesta zanechali v nich výborný dojem. V historickom centre mesta Caorle pri západe slnka v blízkosti Jadranského mora im triedny učiteľ pripol tak dlho očakávané a vytúžené zelené stužky nádeje.

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Ostužkovaní štvrtáci z Tlmáč v Taliansku

Stužková znamená istý prelom, ktorý im dáva jasne najavo, že detské časy majú za sebou. Mladí ľudia plní ideálov a nápadov pomaly vstupujú do sveta dospelých. Po bezstarostných študentských časoch ich očakáva prvá dôležitá skúška dospelosti a potom už samotný život. Stužková slávnosť je významným dňom, ktorá im bude pripomínať príjemné študentské časy.

Ostužkovaní štvrtáci z Tlmáč v Taliansku
Ostužkovaní štvrtáci z Tlmáč v Taliansku
zdroj a fotografie: Mgr. Marián Sabala

POZRITE SI TIEŽ:

Súťaž pre maturitné ročníky o zľavu na realizáciu videa zo stužkovej slávnosti.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre