04192024pia

Osem krások sa "pobije" o titul Miss Levického okresu 2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. apríla 2015 - Nikoleta Trnková a Zuzana Chvojková sú dve ambiciózne dievčatá, ktoré sa podujali zorganizovať druhý ročník súťaže krásy - Miss Levického okresu.

Osem krások sa "pobije" o titul Miss Levického okresu 2015

Súťaž vyzerá ako čisto dievčenská - dve organizátorky a osem krásnych finalistiek, no zdanie klame. Do mozaiky organizačného tímu je potrebné zaradiť aj profesionálneho fotografa Gabriela Kosmályho ml., bez ktorého skúseností by súťaž určite nemala takú vysokú úroveň, akú dozaista má. Pod jeho palcom sa dňa 28. februára 2015 konalo profilové fotenie, z ktorého vznikli fantastické fotografie jednotlivých finalistiek.

Natália Tordová, Simona Udvardyová, Veronika Struhárová, Karin Cepková, Kvetoslava Šediová, Simona Janáčová, Veronika Bednáriková a Paulína Štipková je týchto osem krások, ktoré sa "pobijú" o titul najkrajšieho dievčaťa Levického okresu vo finále, ktoré sa bude konať už 8. mája 2015 v levickom Dituria shopping center.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Presspoint Levice

Osem krások sa "pobije" o titul Miss Levického okresu 2015

Porozprávali sme sa s jednou z organizátoriek Miss Levického okresu 2015 Nikoletou Trnkovou...

Čo Vás motivovalo zrealizovať druhý ročník súťaže krásy Miss Levického okresu?

Motivoval ma úspešný-neuspešný minulý ročník a to, že som vedela, že sa to dá urobiť aj lepšie. No pre jedného človeka, ktorý má okrem toho ešte ďalšiu svoju prácu, je zorganizovať akciu ako Miss neskutočne náročné a preto som musela motivovať ešte niekoho. Mojou "obeťou" sa stala Zuzana Chvojková, s ktorou v súčastnosti už na projekte pracujeme spoločne. 


Koľko dievčat a odkiaľ sa prihlásilo do súťaže?

Do súťaže sa hlásili dievčatá z Levíc a samozrejme aj z okolia a vo finálovej zostave je to tak pól na pól, čiže máme aj Levičanky, ale aj cezpoľné finalistky.

 


Ako prebiehali castingy, kde sa konali a v akom zložení bola porota?

Castingy tento rok prešli menšou zmenou, pretože sme sa rozhodli chodiť aj priamo po stredných školách a samozrejme sme mali aj jeden casting aj mimo škôl, ktorý sa konal v hoteli Astrum Laus.


Aké ceny sú pripravené pre víťazky?

Nebudem prezrádzať, aké ceny sme pre víťazky pripravili, teda aspoň nie všetky. Tento rok sú samozrejme aj ceny lákavejšie v porovnaní s minulým ročníkom. Pre zaujímavosť spomeniem hlavne jednu cenu, ktorá je zažitkového charakteru...

Osem krások sa "pobije" o titul Miss Levického okresu 2015
Čo všetko ešte bude čakať finalistky do finálového galavečera?

Čaká ich natáčanie reklamy pre obchod Ciao Bella, fotenie so známou fotografkou Lenka Filipeje a hlavne veľa, veľa nácvikov a tréningov s tanečnou skupinou BM Generation a športovým klubom SAMBO. Musím pochváliť finalistky a ich prístup k tréningom. Sme na ne spoločne so Zuzanou neskutočne hrdé a robia nám veľkú radosť, keď vidíme, ako sa posúvajú ďalej a idú nie raz až za svoje hranice.


Kde a kedy sa bude konať finálový galavečer?

Finále sa bude konať 8. mája v shopping centre Ditúria, kde pripravujeme spoločne so Zuzanou Chvojkovou akciu, ktorá by sa mala podobať svojou kvalitou sútažiam ako Miss Slovensko. Všetkých Vás pozývame a veríme, že sa Vám naša každodenná práca občas aj po nociach, bude páčiť.


Už máte predstavy, ako bude vyzerať program finálového galavečera?

Samozrejme, predstavu už máme a usilovne na programe pracujeme. Zaspievať nám pride niekoľko šikovných Levičanov a spolupracujeme aj so Základnou umeleckou školou Levice, ktorá si pre divákov pripravila veľké prekvapenie v spolupráci s ďaľšími talentovanými Levičanmi, ktorí si hovoria Správny ťah. Účasť nám potvrdila aj skupina Crap slide, ktorá zažiarila v televíznej show X factor, kde postúpili do semifinále, ale samozrejme nemôžem prezrádzať všetko a preto Vás všetkých srdečne pozývame aj touto cestou.

Osem krások sa "pobije" o titul Miss Levického okresu 2015

Budú finalistky aj tento rok súťažiť o post internetovej Miss a Miss sympatia?

Internetová miss tento rok nebude, čo sme zrušili na podnet finalistiek a miss sypatia samozrejme bude a hlasovať búdu môcť diváci priamo na finálovom večeri 8. Mája, kde bude z hlasujúcich vyžrebovaný jeden výherca, pre ktorého pripravujeme lákavu odmenu.


Ste spokojná s doterajším priebehom súťaže?

Na túto otázku odpoviem "SME SPOKOJNÉ", musíme si odklopať na zuby :D všetko je to síce doslova vydreté po večeroch a víkendoch, ale tešíme sa :)

Miss Levického okresu na Facebook-u TU.


Sledujte Leviceonline.sk, postupne Vám budeme prinášať rozhovory s jednotlivými finalistkami.

zdroj: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk, fotografie: Facebook Miss Levického okresu

PREČÍTAJTE SI AJ:

Levičanka Veronika Struhárová finalistkou Miss Levického okresu 2015

Pukančanka Simona Udvardyová finalistkou Miss Levického okresu 2015

Na súťaži krásy Miss Levického okresu sa podieľa aj talentovaná návrhárka Milada Sabolová

Tlmačanka Karin Cepková vo finále Miss Levického okresu 2015

Študentka SPŠ Levice Kvetoslava Šediová finalistkou súťaže krásy Miss Levického okresu 2015

Veronika Hrašková bude Levický okres reprezentovať vo finále súťaže Fotomodelka 2015

Fotoreportáž z finálového galavečera Miss Levického okresu 2014

Prvou Miss Levického okresu 2014 je Adriána Kasanová + video

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre