04192024pia

Rómsky raper spieva ježišovi, natočil aj klip + video a fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. decembra 2012 - Levický rómsky raper BG Gangsta Romano Hip-hop, vlastným menom Miroslav Rác nahral skladbu, ktorú venoval Ježišovi Kristovi. K tejto skladbe, ktorej názov je "Sunto del" alebo "Svätý Bože", sa rozhodol nahrať aj videoklip. Ten sa točil v réžii Randy Cold-a z Cold Craft Company, ktorý je známy zrealizovaním klipov viacerých známych hudobníkov najmä z Levíc a okolia. Videoklip sa okrem priestorov levickej synagógy točil aj na hradnom nádvorí a v kostole Sv. Michala v Leviciach, takže sľubuje naozaj veľmi zaujímavé zábery a fascinujúcu hudbu.

Rómsky raper spieva ježišovi, natočil aj klip + video a fotografie

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

V klipe sa okrem samotného speváka objavia aj pedagógovia zo Základnej umeleckej školy v Šahách - huslisti Ján Rédli (husle - gitara vedúci PK strunových nástrojov), Alexander Szöllösy (husle - gitara) v sprievode študentov.

"Túto skladbu som venoval Ježišovi Kristovi a Bohu. Chcem ňou ukázať spoločnosti, ako my rómovia chválime boha a spevácky chcem tiež ukázať, ako môže byť rómsky jazyk krásnou hudbou," vyznal sa nadaný rómsky raper.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Pozrite si naše video z natáčania videoklipu v levickej synagóge spolu s rozhovorom s BG Gangsta Romano Hip-hop a režisérom Randy Cold-om:

Pozrite si aj videoklip ku skladbe:

Hudobná zanietenosť a talent Miroslava Ráca alias BG Gangsta Romano Hip-hop je neprehliadnuteľná, ten totiž zkomponoval hudbu ako i spravil text k piesni a inak to nie je ani u jeho ďalších piesňach.
Pieseň "Sunto del" si budete môcť vypočuť na albume "Moja cesta", ktorý výjde na jeseň 2013, videoklip k nej si budete môcť pozrieť už onedlho aj na portáli Leviceonline.sk.

Rómsky raper spieva ježišovi, natočil aj klip + video a fotografie

Pozrite si aj naše fotografie z natáčania videoklipu v levickej synagóge TU.

zdroj, fotografie a video: www.leviceonline.sk

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre