05022024štv

Živé/live vysielanie koncertu Reného Lacka - unplugged

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. augusta 2012 - Ste večer doma, nechce sa Vám do mesta a chceli by ste svoj večer stráviť v pohodlí domova? Svoj večer by ste si však chceli spríjemniť zaujímavou hudbou a dokonca naživo?

Regionálny portál pre mesto Levice a okolie - Leviceonline.sk prichádza ako prvý s unikátnym projektom živého/live vysielania levického koncertu na internete. Z takýchto koncertov naživo máme ambíciu zrealizovať seriál živých vysielaní!

Živé/live vysielanie koncertu Reného Lacka - unplugged

Už dnes večer od 20:00 hod. pre Vás pripravujeme historicky prvý koncert naživo/live na internete, a to priamo na našom portáli - koncert z levického Riders Music Pubu - René Lacko & Downtown Band - Unplugged.

Živé vysielanie sa začne od 20:00 hod. a potrvá minimálne do 23:00 hod., takže si budete môcť priamo na našom portáli pozrieť 3 hodiny kvalitnej hudby naživo!

Pre spustenie naživo/live vysielania kliknite na TOTO MIESTO.


Keďže sa však jedná o historicky prvé naše živé/live vysielanie, môžu sa vyskytnúť technické problémy, preto sa vopred ospravedlňujeme v prípade ich výskytu.
Vedľa okna s naživo/live vysielaním je textové pole, do ktorého môžete pridávať vlastné odkazy. Privítame Vaše pripomienky a odkazy k naživo/live vysielaniu.

 

fotografia: www.renelacko.com

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre