05032024pia

Vianočný koncert Katky Koščovej v rímskokatolíckom kostole Ducha Svätého + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Vianočný koncert Katky Koščovej v rímskokatolíckom kostole Ducha Svätého + fotografieLEVICE 19. decembra 2011 - Ex-superstáristka a dievča so zamatovým hlasom Katka Koščová sa predstavila v nedeľný večer 18. decembra Levičanom v rímskokatolíckom kostole Ducha Svätého na Rybníkoch v rámci jej vianočného koncertu, kde v sprievode svojho hosťa - Veroniky Koščovej-Husovskej a svojej skupiny predstavila najmä svoje piesne z jej posledného albumu Nebotrasenie. Jej piesne sa z tohto albumu niesli v štýle jazzu, šansónu či folku, pričom pre Katku bol tento album prelomový. Katka sa v ňom prejavila nielen ako autorka hudby i textov, ale zároveň aj ako spoluproducentka.

Tento album nesie pečať jej typického lyrického prejavu a hudobného cítenia. Nebotrasenie zároveň v sebe spojilo tri druhy umenia. Okrem hudby sa totiž súčasťou albumu stala aj kniha básní (Michal Baláž) a obrazov (Jaro Ondo).

Vianočný koncert Katky Koščovej v rímskokatolíckom kostole Ducha Svätého + fotografie Vianočný koncert Katky Koščovej v rímskokatolíckom kostole Ducha Svätého + fotografie


Viac informácii o Katke Koščovej nájdete na jej oficiálnej web stránke www.katkakosc.sk.

Na koncerte sme boli aj my z portálu Leviceonline.sk, pripravili sme pre Vás preto fotoreportáž z podujatia. Všetky fotografie si môžete pozrieť v našej fotogalérii, alebo kliknite na tento odkaz.

zdroj: Mgr. Andrej Budai, fotografie: Tomáš Horňák Pákozdy

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre