04272024sob

V Leviciach sa jammovalo, plná sála sa výborne zabávala + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. februára 2013 - Na jednom mieste sa stretlo mnoho hudobníkov, ktorí spolu vytvorili neopakovateľnú hudobnú atmosféru. Na jednom pódiu sa stretli mladí hudobníci spolu so skôr narodenými a bohatými na hudobné skúsenosti, aby návštevníkom ukázali, čo v nich je. Toto skĺbenie mladej krvi so skúsenosťou prinieslo naozaj veľmi zaujímavé hudobné tóny, na ktoré sa plná sála levického Domu Reviczky v piatok 1. februára zabávala dosýtosti.

V Leviciach sa jammovalo, plná sála sa výborne zabávala + fotografie

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Na akcii pod názvom Jammin´ Evening In The Club sa stretli hudobníci ako Dominik Ivančík, Miroslav BG Romano Rác, Aleš Mäsiar, Samuel Bahna, Karol Kováč, Alexander Simondel, Vlado Balko, Milan Bumbala , Igor Kuhn, Katka Szebeniová, Denisa Urbanová a veľa ďalších, ktorí predviedli svoje hudobné majstrovstvo. Mnoho z nich v súčasnosti pôsobí v rôznych hudobných projektoch ako Cool Blues Band, Zebelous, Exit Toilet a mnoho iných.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Táto hudobná akcia bola debutovou zo série ďalších, ktoré sa v Dome Reviczky pripravujú. Už 15. februára sa totiž môžeme tešiť na Valentínsku Funky Party, čo bude noc plná Energie a Funky. Na nej sa predstaví nitrianska funky kapela Fresh Out Of The Bus so svojím svojským a kvalitným podaním Funku! Po skvelom koncerte tejto kapely odpáli afterParty DJ NORMEN!
Dňa 19. apríla Levičanov privíta známa a obľúbená skupina Chiki Liki tu-a, takže sa máme naozaj na čo tešiť!

Viac o akcii TU.

Na akcii Jammin´ Evening In The Club sme boli aj my z portálu Leviceonline.sk, pripravili sme z nej preto fotoreportáž. Všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

V Leviciach sa jammovalo, plná sála sa výborne zabávala + fotografie

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre