04262024pia

Trojkoncert levických kapiel sa vydaril na výbornú + fotografie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 29. novembra 2012 - Tri kapely, jedno pódium, skvelé publikum. Takto by sa dala definovať show, ktorá sa odohrala v sobotu 24. novembra v levickom Bowling Dance club-e pod názvom Bowling Live! Predstavili sa skupiny Vklude, For Tape a Stripless. Ako prvá vystúpila dvojica multiinštrumentálnych MC's pod pseudonymami "ES" a "ZA" za podpory bubeníka a flautistu, takže pár rapových, rockových, poprockových, ale aj RnB a Dance skladieb vyzneli naozaj veľmi zaujímavo a publikum ich za to vrelo odvďačilo neutíchajúcim potleskom.

Trojkoncert levických kapiel sa vydaril na výbornú + fotografie

Karta Levičana už viac ako 90 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Viac o skupine Vklude na:
- https://sk-sk.facebook.com/vklude
- http://www.vklude.sk/

Prečítajte si aj náš rozhovor s kapelou:
- Rozhovor s levickou hudobnou skupinou VKLUDE: http://www.leviceonline.sk/spolocnost/rozhovory/rozhovor-s-levickou-hudobnou-skupinou-vklude

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Nasledovala formácia For Tape, ktorá pozostáva zo štyroch mladých hudobníkov: Tomáš, Jozef, Marty a Rišo. Títo mladí nadaní hudobníci sa rozhodli ísť cestou rockových skladieb, pričom majú za sebou už svoj prvý klip k svojej skladbe "Angry Youth". Tá si na svojom koncerte doslova užila rozhorúčené publikum a publikum si užilo kapelu, keď každú skladbu sprevádzal búrlivý potlesk a ovácie.
Pre Vašu informáciu, chalani z For Tape sa snažia čo najviac hrať koncerty a novinkou u nich je, žeby v najbližšej dobe chceli nahrať nové songy, takže sa máte na čo tešiť. Čo sa týka dátumu, kedy začnú a kedy by nové skladby mohli vyjsť na zemský povrch, chalani odkazujú "Nechajte sa prekvapiť, chceli by sme to však spraviť počas zimných prázdnin...". Nechajme sa teda naozaj prekvapiť... :)

Trojkoncert levických kapiel sa vydaril na výbornú + fotografie

Viac o kapele sa dozviete na:
- http://www.facebook.com/fortape
- http://www.youtube.com/fortapetv
Pozrite si aj náš rozhovor s nimi, kde nájdete aj ich klip:
- For Tape - štvorica rockovo naladených mladíkov: http://www.leviceonline.sk/spolocnost/rozhovory/for-tape-stvorica-rockovo-naladenych-mladikov

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Čerešničkou na torte tohto trojkoncertu bola hudobná skupina STRIPLESS, ktorú tvorí kvarteto hudobníkov: Marek, Adam, Matúš na čele so skvelou speváčkou Dianou. Kapela sa vydala cestou pop-rocku, modern-rocku a to jej aj vynikajúco ide. Podľa ich slov sa "konečne dali dokopy muzikanti, ktorí chcú, vedia a budú produkovať hudbu. Hudbu, ktorá bude plátať tú obrovskú trhlinu, ktorá je na slovenskej scéne." Veríme, že to tak aj bude a kapela so svojimi hitmi prerazí čo najďalej.

Viac sa o kapele dozviete na:
- http://bandzone.cz/stripless
- http://www.facebook.com/stripless

Trojkoncert levických kapiel sa vydaril na výbornú + fotografie

Všetkým kapelám portál Leviceonline.sk praje mnoho hudobných úspechov.

Z trojkoncertu sme pripravili fotoreportáž, všetky naše fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre