05042024sob

Oskar Rózsa Trio v priamom prenose z levickej synagógy

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. decembra 2012 - Koncert Tria Oskara Rózsu, v ktorom sa s basgitaristom, skladateľom, dirigentom a producentom predstavili levickým divákom bubeník Martin Valihora a jazzový klavirista, rodák z Levíc Ondrej Krajňák, odvysielala v priamom prenose RTVS. Vo štvrtok 20.12. 2012 o 20:00 ste mali možnosť sledovať tento koncert v levickej synagóge aj vo vašich obývačkách.

Oskar Rózsa Trio v priamom prenose z levickej synagógy

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Live vystúpenie trojice hudobníkov patrilo do série adventných koncertov. Dvadsiatka živých vysielaní bola odvysielaná na Dvojke počas adventu, od pondelka do piatku. Predvianočným programom sprevádzal Pavel Dvořák a špeciálnym hosťom bola herečka Zuzana Krónerová.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

Oskar Rózsa Trio v priamom prenose z levickej synagógy

 

Adventné večery v RTVS spájali hudobný zážitok s charitatívnymi projektmi. Výťažok z koncertu v levickej synagóge bol venovaný projektu Návrat k rodine, ktorý organizuje Návrat, občianske združenie  na podporu detí bez rodičov a náhradných rodín.

Od pondelka 26. novembra boli naživo vysielané koncerty z takých miest akými sú kaštieľ vo Fričovciach, Reduta v Lučenci, Hrad Modrý kameň, či synagóga v Nitre. Séria koncertov vyvrcholila včera, v poslednú adventnú nedeľu na Jednotke veľkým galavečerom v priamom prenose zo štúdia v Mlynskej doline.

Pripomeňme si v dnešný sviatočný deň hudobné adventné vystúpenie trojice umelcov v príjemnom prostredí levickej synagógy prostredníctvom archívu RTVS:


http://www.stv.sk/online/archiv/slovensko-2012-advent

zdroj a foto: ms, video: internet

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre