04192024pia

Fotoreportáž z festivalu Starý Tekov 2011 - Boje na Hrone

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Horkýže SlížeLEVICE / STARÝ TEKOV 1. augusta 2011 - Po vzhliadnutí autentických rekonštrukcií bojov v oblasti Hrona v Starom Tekove (fotoreportáž z tohoto podujatia nájdete v našom článku s názvom Tekov 2011 - Boje na Hrone v Starom Tekove vo fotografiách) sa značná časť návštevníkov presunula do neďalekého amfiteátra, kde boli pripravené koncerty kapiel Tublatanka, Horkýže Slíže, Polemic, Grexabat, Slobodná Európa, či Bank of Joe.

Polemic

Tí, ktorí prišli do obce Starý Tekov len kvôli hudobnému festivalu a riadili sa informáciami z oficiálneho plagátu už márne čakali na Slíže až do polnoci. Nitrianska kapela festival otvárala songom Mám v p... na lehátku už pred štvrtou. Po nich nasledovali rockeri z Bank of Joe. Dav návštevníkov rozskákali členovia skupiny Polemic a energický Marián Grexa so svojím Grexabatom a vínnou muškou preskúšali aj hlasivky celého publika.

Tublatanka

Po nich už na pódium vystúpili členovia legendárnej Tublatanky, ktorí predviedli prierez bohatou štvrťstoročnou tvorbou a svoje vystúpenie zakončili Žeravým znamením osudu. Náročný deň ukončil Whisky so svojou Slobodnou Európou.

Viac fotografií z hudobného festivalu si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

zdroj: ms, foto: Mgr. Andrej Budai

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre