04252024štv

V Tekovských Lužanoch sa predstavila Dominika Mirgová

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

TEKOVSKÉ LUŽANY 21. decembra 2012 - Aj napriek nie príliš ideálnemu počasiu si v Tekovských Lužanoch užili sobotu 15.12.2012 návštevníci zo širokého okolia. V miestom discoclube New POOL, ktorý pravidelne prináša zaujímavé akcie, boli totiž svedkami vystúpenia slovenskej speváčky Dominiky Mirgovej, známej najmä z úspešného účinkovania v programe Superstar.

V Tekovských Lužanoch sa predstavila Dominika Mirgová

Karta Levičana už viac ako 100 zliav v Leviciach a okolí – www.vyhodykariet.sk.

 

Na vystúpenie sa tešili mnohí jej fanúšikovia a výborná zábava gradovala. Realita však bola ešte lepšia, ako sa očakávalo. Celý večer sa niesol vo výbornej atmosfére, ľudia sa zabávali, tancovali, či spievali známe česko-slovenské hity. O výborný program počas celej noci sa postaral DJ Roman Krajčír, no hlavnou hviezdou večera bola charizmatická spevácka diva Dominika Mirgová.

Stačí lajk a získate informácie o každej zľave Karty Levičana na Facebook http://www.facebook.com/kartalevicana

 

Jej šou, ktorú pre hostí predviedla, musela všetkých zaujať. V klube to poriadne rozbalila, na svoje si prišla predovšetkým mladá generácia, no Dominika zaspievala zopár pesničiek aj tým  „skôr narodeným“. Jej spevácke umenie nebolo jediné, čím zaujala. Nedalo sa nevšimnúť si jej priateľský a príjemný prístup ku všetkým navôkol. Aj po skončení svojho vystúpenia s ľuďmi v klube stále žila, fotila sa s nimi, či rozprávala.

V Tekovských Lužanoch sa predstavila Dominika Mirgová V Tekovských Lužanoch sa predstavila Dominika Mirgová

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.

Ako sa vyjadrili Tomáš Szalai a Dušan Husár: „Dominika nás veľmi milo prekvapila svojim prirodzeným, priateľským vystupovaním a výbornou show, ktorú predviedla“. Jej návšteva sa do klubu doslova zapísala, na záver totiž Dominika začala s novým zvykom, na ktorý by mohli do budúcnosti nadviazať aj ďalší hostia v New Poole - podpísala sa priamo na stenu diskotéky.

Viac fotografii z akcie TU.

V Tekovských Lužanoch sa predstavila Dominika Mirgová

V Tekovských Lužanoch sa predstavila Dominika Mirgová

zdroj a fotografie: New Pool, discoclub Tekovské Lužany

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre