04262024pia

Addictive Party 1.10.2011: svetová produkcia prichádza do Levíc

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Addictive Party 1.10.2011: svetová produkcia prichádza do LevícLEVICE 21. septembra 2011 - Náš rozprávkový line-up so štyrmi hrdinami sme vám už predstavili. Tentokrát si posvietime na hudobnú kariéru mladého francúza Ferry Tayle, ktorý bude hostiť už 15. edíciu Addictívky.

Ako je už zvykom, svetoví producenti top kvalít sa nerodia zo dňa na deň a to je prípad aj Ferryho Tayle-a. Už ako sedem ročný začal hrávať na saxafóne.

 

Tento hudobný koníček mu vydržal úctyhodných sedem rokov. Avšak Ferry zďaleka s hudbou nekončí, práve naopak, veľký producentský a DJ-ský príbeh iba začína! Jeho prvý kontakt s elektronickou hudbou prišiel, keď počul album krajana Jeana-Michela Jarreho. Mladý tinedžer tejto hudbe neodolal a hneď si zakúpil svoje prvé platne. V roku 2000 si odkrútil priemiéru v najväčšom klube východného Francúzska Le Colysée. Práve v tomto klube spoznal svojich budúcich kolegov: Cosmic Gate, Darude a Davida Guettu.

Z hľadiska produkcie prichádza v roku 2006 veľký zlom, ktorý dostal Ferryho produkciu o pár stupňov vyššie. Maestro s veľkým ‘M’ Laurent Véronnez aka Airwave zasväcuje mladého francúza do „sveta klavésov“ a následne vzniká staro-nový projekt Cape Town. Hneď ich prvý spoločný track Proglifter dostal obrovský support od trance-ových nadšencov.

 

 

Addictive Party 1.10.2011: svetová produkcia prichádza do Levíc

Tento track okamžite zaradili do svojich radioshows aj také mená, ako Armin van Buuren, Above & Beyond, Roger Shah, Pedro del Mar a Manuel le Saux. Veľká spolupráca vyvrcholila debutovým albumom Cape Town projektu s názvom Aviateur.


Svoju individuálnu producentskú cestu začal s Tonksom pri tracku Vol De Nuit. Značka Ferry Tayle sa začala dostávať do povedomia širšieho spektra trance-ového publika po celom svete. Na tento jav zareagoval mladý francúz skutočne skvelo a pripravil svoj prvý autorský album s názvom Carnet De Vol. V danom období predstavoval tento album producentskú špičku ľadovca v Uplifting Trance. Už z albumového trailera je jasné, akú kvalitu zvuku a nápaditosť predstavuje Ferryho sound.


Svetovo uznávaný label Enhanced Recordings vycítil veľký Ferryho talent a zobral si ho pod svoje krídla. Odozva nenechala dlho čakať a prichádzajú dva skvelé skvosty L'Acrobat a Trapeze. Oba tieto tracky vyšli z francúzskej spolupráce s Jonathanom Blakoe-om aka Static Blue. V minulom roku namixoval druhú časť kompilácie Enhanced Sessions Volume Two. Jeho aktuálny sound zdobí najmä vokálová záležitosť Memory Of Me s vokalistkou Hannah Ray. Ferry Tayle je známy svojimi emotívnými a rozprávkovými remixami, ktoré dodávajú trackom bohatšiu sviežosť. Jeden z takýchto trackov je aj Over & Over od Rogera Shah.


Trance party people mohli Ferryho vystúpenia zhliadnúť na mnohých miestach planéty.
Medzi jeho najväčšie DJ-ské referencie patrí Trance Energy 2010 a Luminosity Beach Festival, ktorému je venovaný aj track Revanche.


Francúzska trance-ová jednotka Ferry Tayle sa už 1. októbra predstaví na Addictive party a vy si jeho svetovú produkciu môžete vychutnať priamo naživo v Bowling Dance Clube v Leviciach.

Addictive Party 1.10.2011: svetová produkcia prichádza do Levíc

Party Info:
1.10.2011 Addictive party presents
Ferry Tayle /France/
ReOrder
Martin Michniak
Johnny Da Fox
Bowling Dance Club Levice
Normal ticket: 4 € do 23:00/ 4,9 € po 23:00 / VIP 8 €

Rezervácie VIP vstupeniek posielajte mailom na (Meno a počet VIP miest)

Facebook Fan Page (http://www.facebook.com/pages/Addictive-party/288314817854 )
Event Addictive party na Facebooku (http://www.facebook.com/event.php?eid=117160461718573 )

- Pozrite si aj článok Addictive Party 1.10.2011: Rozprávková edícia!
- Súťažte o 2xVIP vstupenky na Addictive Party 1.10.2011. Viac na tomto linku.

zdroj a foto: Rocket

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre