04202024sob

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Dni mesta Levice 2022 - týždeň plný koncertov, výstav, podujatí a jarmok s pivným festivalom

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 13. mája 2022 - Od 13. do 23. mája mesto Levice organizuje Dni mesta Levice 2022 po dvojročnej prestávke z dôvodu pandemických opatrení. Ako informuje Adriana Macáková, referentka vzťahov s verejnosťou a médiami Mestského úradu Levice, je to týždeň plný koncertov, výstav, spoločenských, charitatívnych a športových podujatí, ktorý vyvrcholí jarmokom spojeným s pivným festivalom.

Dni mesta Levice 2022 - týždeň plný koncertov, výstav, podujatí a jarmok s pivným festivalom

Pre návštevníkov tu bude pripravená pestrá ponuka podujatí, z ktorej si vyberie naozaj každý podľa svojej chuti. "Program Dní mesta je spojením aktivít mesta Levice, inštitúcií a občianskych združení pôsobiacich na jeho území. Návštevníci Levíc sa počas týždňa môžu tešiť na koncerty Radovana Tarišku a bratov Hodekovcov, Roba Coka, skupiny Korben Dallas, Zeus či Peter Bič Project. Na pódiách na Námestí hrdinov, v CK Junior, synagóge či v kaviarňach sa odprezentujú aj miestne kapely, tanečné skupiny, školy a folklórne súbory. V Materskom centre Medulienka našich najmenších roztancujú muzikanti Maliny JAM. Zábavu do neskorej noci zaručí diskotéka TwentyFive Expres Party na námestí. Pre športuchtivých je pripravený beh ulicami mesta Levice – Májová 5 či basketbalová show – Basketball Magician," približuje Macáková.


Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Súčasťou Dní mesta budú aj dobročinné akcie Primátorská kvapka krvi a benefičná aukcia obrazov Art for Help. "Tekovské múzeum v Leviciach sa ako mnohé múzeá na Slovensku zapojí do celoeurópskej iniciatívy Noc múzeí a galérií a v rámci podujatí k 450. výročiu úmrtia tekovského župana a jágerského hrdinu Štefana Dobó sa môžete tešiť aj na komentovanú prechádzku Po stopách Turkov v Leviciach. Regionálne osvetové stredisko v Leviciach a občianske združenie Fotogravity organizujú tento rok už 15. ročník medzinárodného fotografického festivalu. Výstavy od slovenských, českých, poľských i maďarských fotografov budú inštalované po celom meste na tradičných aj netradičných miestach. Tohtoročné Dni mesta ukončí veľkolepý muzikál o krvavej grófke Alžbete Báthory," dodala pracovníčka Mestského úradu v Leviciach.

Bližšie informácie k jednotlivým podujatiam nájdete na www.mskslevice.sk.

zdroj a foto: mesto Levice

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre