05032024pia

Levice - avíza a pozvánky, oznamy o akciách a podujatiach

Festival Osmidiv zabaví zdravotne postihnutých

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Benefičný festival Osmidiv 2013, Banská Štiavnica, 18.8.2013BANSKÁ ŠTIAVNICA 9. augusta 2013 - Hudobný festival Osmidiv sa uskutoční v Banskej Štiavnici na amfiteátri v nedeľu 18. augusta po štvrtý krát. Benefičné podujatie je venované mentálne a zdravotne postihnutým deťom a klientom zo zariadení a domovov sociálnych služieb zo stredného Slovenska. Aj tento rok pôjde o jednodňové podujatie plné hudby na dvoch pódiách, spojeného s pestrým sprievodným programom. Na hlavnom pódiu vystúpia kapely už od 15tej hodiny.

Ako prvá sa predstaví kapela Yelllowe. Mladá a nádejná kapela z Prahy - víťaz dvoch prestížnych súťaží mladých skupín Lola běží predvedie svoju strhujúcu šou. Kontroverzný a úspešný český pesničkár Xindl X zaspieva piesne reflektujúce našu dobu na čele s hitom hendikepovaných "Dysgrafik". Z Nových Zámkov prídu zatancovať detičky zo Základnej umeleckej školy pod vedením choreografky Petry Pilekovej. Po nich roztancujú správne naladené publikum strhujúce Horkýže slíže a na záver programu sa predstaví nestarnúca legenda skupina Vidiek so svojou pestrou paletou hitov.

Festival Osmidiv zabaví zdravotne postihnutých
 
RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis
Pódium v podkroví dá priestor ako v predchádzajúcich ročníkoch mladým talentom. Tanečný spevák Tommy pridá k spevu aj brejkové kreácie so svojou tanečnou skupinou. Domáce farby bude obhajovať skupina z blízkeho Zvolena, zložená zo študentov hudobných škôl. Tradične, ako aj každý ročník festivalu OSMIDIV ukončia chlapci od Tatier až po Karpaty "Fidelovi banditi" spolu s exkluzívnymi hosťami Šulesom a Orestem. Zmysluplným podujatím vás bude sprevádzať ostrieľaný moderátor a vynikajúci zabávač Jožo Pročko.

Bohatý sprievodný program ponúkne náučné workshopy Enkaustiku – maľovanie horúcim voskom, prútikárstvo, výroba doplnkov z kože a šperkov z drôtu, historické atrakcie ako strieľanie z kuše a luku, či razenie mincí. Exotické ZUMBA tance príde hendikepovaným detičkám predviesť až z ďalekého Prešova úspešná ZUMBA ZIN inštruktorka Lucia. Pre najmenších návštevníkov festivalu sú pripravené krásne obrázky, ktoré si nechajú namaľovať na tváričky, detský svet a nanuky.

Festival Osmidiv zabaví zdravotne postihnutých


Vstupné je bezplatné pre osoby s mentálnym a zdravotným postihnutím a pre deti do 140cm v sprievode dospelej osoby. Vstupné pre verejnosť je 6,-€ v predpredaji a 9,-€ na mieste. Predpredaj lístkov je v sieti Ticketportal, v Čajovni klopačka a v Informačnom centre v Banskej Štiavnici. Program bude prebiehať od 14.00 do 20.10 hod. Zmena programu je vyhradená. 

Pozrite si naše fotografie a videoreportáž z benefičného festivalu Osmidiv 2012.

 

SÚŤAŽ O 5x2 VSTUPENKY NA OSMIDIV 2013 TU!!!

 
Festival Osmidiv zabaví zdravotne postihnutých
 
Festival Osmidiv zabaví zdravotne postihnutých

Text: Občianske združenie Milan Štefánik
Foto: Vladimír Kuric, Petra Bohuslavská, Katarína Orešanská

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre