04242024str

UCEL Liečivá mastička

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Poznáte ten pocit frustrácie, keď vás trápia chronické zápaly? Rok čo rok sa zápal vracia. Ako nepríjemný sused klopajúc na dvere. Zápal mechúra, zápal kĺbov, kože, hrdla, svalov, konečníka, atď...

UCEL Liečivá mastička

Bolesti vás doženú k lekárovi. Ten vám predpíše lieky. Aj dve-tri balenia pre istotu. Všetky syntetické lieky majú vedľajšie účinky. Pretože naše telá nie sú syntetické, neprijmú ich bez nežiaducej reakcie. Bolí vás z nich žalúdok. Hodnoty pečeňových testov sa zvýšia. Stanete sa svetloplachý. Niekedy na celý život, ako ja. Nabúrajú vám psychiku. A to som popísala len tie najľahšie vedľajšie účinky.

Často sa stáva, že sa zápal vráti. Často sa stáva tzv. chronickým. Dvadsať rokov začarovaného kruhu ma dokopalo hľadať inú cestu. Nesyntetickú. Už dva roky nemám zápaly (niežeby iné problémy zmizli tiež :) ).

Učila som sa o bylinkách. Kedy ich zbierať, ako sušiť, na čo ktorá je. Ktorú s ktorou kombinovať... uff... a hurá... našla som. Vyčarovala som prvú mastičku :)
Čuduj sa svete, mastička začala liečiť. Pomaly a postupne začali zápaly miznúť. Som za to nesmierne vďačná. Ďakujem neviditeľným bytostiam, anjelom, škriatkom a vílam prírody, ktorí trpezlivo a láskavo našepkávali mojim ušiam. Niekto by to snáď nazval intuíciou. Nech sa páči. Proti gustu žiaden dišputát. Hoc ich nevidím, cítim ich. Je to akoby vám zhora chodili sms-ky, ktoré zachytáva akási časť vášho mozgu.

Stalo sa že... :) Kamarátka ma poprosila o jednu mastičku. Pomohla jej... a jej starkej tiež... a pol-ročnému bábu na zápal priedušiek tiež (jeho pani doktorka ma nechala pozdravovať :) ).

UCEL Liečivá mastička

Tak som nabrala odvahu a začala ju ponúkať každému, kto ju potreboval a chcel. Aj susedovi...

Odvtedy uplynulo dva a pol roka. Liečivú mastičku som celú dobu vylepšovala pod vedením neviditeľných :). Testovala a počúvala reakcie používateľov.

Liečivej mastičke som dala meno UCEL. Jej meno píšem v rúnovom písme a významovo má starosloviensky podtext. Je vyrobená z vlastných bylín, vlastnou metódou. Pretože väčšina liečivých mastičiek na trhu je vyrobená príliš rýchlo. Bylinky potom nemajú možnosť odovzdať celú bio informáciu a esenciu do mastičky. Liečivá mastička UCEL je vyrábaná jeden mesiac. Postupným zahrievaním a schladzovaním každý deň. UCEL postupne získava telo, ducha a dušu a požehnanie láskou, aby pomohla.

Čo lieči Ucel:
- zápaly kĺbov, svalov, šliach;
- zápal mechúra, priedušiek, kože;
- hemoroidy;
- tlmí bolesti;

Čo nelieči Ucel:
Pri vydratí kĺbov sa vytráca kĺbové mazivo. Následkom je trenie kosti o kosť, čo spôsobuje malé lokálne krvácania. To vedie k zápalom a bolestiam v postihnutom mieste. UCEL v tomto prípade tlmí bolesti a potláča zas a znova zápaly, avšak medzi kĺbové mazivo a chrupavky nedokáže navrátiť.

Použitie:
Odporúčam liečivú mastičku UCEL nanášať na postihnuté miesto minimálne 1x denne, minimálne po dobu jedného týždňa. Pre rýchlejší účinok a vstrebanie cez kožu odporúčam krém aplikovať po sprche či kúpeli. Koža je vtedy dobre prekrvená a lepšie absorbuje účinné látky z bylín. Pri prvom použití naneste tenkú vrstvu krému na predlaktie a čakajte hodinku. Ak ste alergický na niektorú zložku krému a neviete o tom, predídete týmto testom väčším problémom. Ak nevznikne alergická reakcia, krém naneste na postihnuté miesto hrubšou vrstvou.

Poučenie:
Aj toto sa dnes musí písať :)
Liečivý krém UCEL používate na vlastnú zodpovednosť. Krém sa nesmie používať vnútorne (jesť :) )
Liečivý krém UCEL obsahuje včelí vosk a preto môže vyvolať alergickú reakciu u ľudí s alergiou na včelie produkty.

Zloženie liečivého krému UCEL:
- vŕba;
- breza;
- skorocel;
- nechtík lekársky;
- kostihoj;
- včelí vosk, vazelína, olivový olej;

Cena krému: 12€ za 150 ml

Kontakt: Vargová Silvia, t.č. 0902 165 560

DOBRO PRE DOBRO :)

Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre