05052024ned

Futsalový zápas ako bič, no so smutným koncom pre Levičanov + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 11. januára 2014 - Prvý zápas levických futsalistov v kalendárnom roku 2014 priniesol do levickej Športovej haly v piatok 10. januára 2014 12. kolo Keno Klub Extraligy medzi domáci Futsal Team-om Levice a mužstvom FK Slovanet Prešov. Keďže zápas Levičanov v Prešove bol búrlivý a plný vášní, podobný priebeh sa dal očakávať aj na levickej pôde. To sa aj potvrdilo.

Futsal Team Levice - FK Slovanet Prešov, 12. kolo Keno Klub Extraliga, 10.1.2014 - fotografie a rozhovory

Domáci mali výborný nástup do zápasu, keď po niekoľkých minútach vyhrávali už 3:0. Hosťom sa v prvom polčase podarilo znížiť na 3:1, no Levičania svoj náskok do polčasu ešte zvýšili na 5:1 a zdalo sa, že je "vymaľované". No prišiel druhý polčas a katastrofálny nástup Levičanov doň, keď v priebehu prvých piatich minút inkasovali 5 gólov a stav zápasu zrazu hral v prospech hostí - 5:6! Domáci však "nezahodili flinty do žita" a vyrovnali na 6:6 a následne opäť "pozdvihli domácu vlajku" a vsietili gól na 7:6. Prestrelka pokračovala, Levičania kopili množstvo chýb, bezpochyby ich vývoj zápasu zaskočil. Hostia vyrovnali na 7:7, následne viedli 7:8 a posledných dvoch minútach zápasu domáci zariskovali a hrali bez brankára. To sa im vyplatilo, keď vlastným gólom Prešovčania inkasovali a stav bol 8:8. No v priebehu posledných sekúnd zápasu strhli víťazným gólom zápas na svoju stranu hostia. Koniec zápasu ešte poznačili vášne strkanicami medzi mužstvami.

Futsal Team Levice - FK Slovanet Prešov 8:9 (5:1)

góly: Švec 2, Rakica 2, Birdáč , Budovec, Adámi, vl. Adam - Mihok 3, R. Beliš 3, Nchkler 2, Biľ
ŽK: Molnár, Bielik, Gabaš - Biľ, Adam, Sedlák, Vrbovský
ČK po 2 ŽK: Sedlák (Levice)
Pred 450 divákmi rozhodovali: Budáč P. ml, Polomský.

Futsal Team Levice - FK Slovanet Prešov, 12. kolo Keno Klub Extraliga, 10.1.2014 - fotografie a rozhovory

Pozápasové rozhovory:

Jozef Duhony, tréner Futsal Team Levice: "V prvom polčase sme si nahrali náskok, ktorý súper v druhom polčase dokázal zmazať, keďže sme prvých päť minút druhého polčas inkasovali príliš veľa gólov. Tým pádom dokázal súper otočiť vývoj zápasu, čoho sme sa chceli vyvarovať, no bohužiaľ sa nám to nestalo. Nakoniec sa nám to ukázalo ako rozhodujúce. Po vyrovnaní skóre súperom sme ešte dokázali pridať gól na 7:6, ale chýbala nám istota a pokoj. To všetko vyvrcholilo v poslednej minúte zápasu, kedy sme urobili množstvo chýb, či už taktických alebo technických a kvôli tomu sme prehrali zápas. Zlý nástup do druhého polčasu by som povedal, že bola následkom určitej športovej psychológie, keďže my druhé polčasy mávame dobré. Väčšinou sa nám nepodarí získať v prvom polčase takýto náskok a musíme ísť dopredu a tvoriť. Dnešný druhý polčas bol o niečom inom, mali sme nahraté, podvedomie funguje u každého hráča, možno práve to zapracovalo. Urobili sme množstvo chýb a súper sa náhodnými gólmi dostal do zápasu a otočil ho a my sme sa naopak z toho nedokázali otriasť a dostať sa do svojej hry."

Richard Bačo, tréner FK Slovanet Prešov: "Prvý polčas nám absolútne nevyšiel, mali sme kopu šancí a najmä tie vyložené šance sme nevedeli premeniť a súper nás trestal. Polčasový výsledok vyzeral veľmi zle, počas polčasu som musel chlapcov ukľudňovať, aby zápas dohrali a aj napriek narastajúcemu skóre sa dá zápas dohrať so cťou. Tiež som im vravel, aby sme skúsili prvých päť minút druhého polčasu spraviť zázrak, dať nejaký gól a dostať sa do tempa, čo sa nám aj podarilo. Čakali sme, že to bude náročný a búrlivý zápas, podobný bol aj u nás v Prešove. V kabíne som hovoril chlapcom, že mi to asi robia naschvál, aby som "odkaučoval" čo najťažší zápas, ale dnešné víťazstvo nás veľmi teší. Do druhého polčase sme taktiku nemenili, skôr sme zmenili zmýšľanie hráčov, keďže ich v prvom polčase všetko vyrušovalo. Či už to boli diváci, rozhodcovia, ale aj domáci hráči. Museli sme sa sústreďovať na našu hru, pretože šancí sme mali veľa a len vlastnou vinou sme prehrávali polčas 1:5. Aj do Levíc sme prišli s cieľom vyhrať, ako to každého zápasu. Ísť niekde s nízkymi cieľmi, sa nevypláca a práve na takýchto zápasoch sa musíme cvičiť.

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie z 12. kola Keno Klub Extraligy Futsal Team Levice - FK Slovanet Prešov zo dňa 10.1.2014 nájdete vo fotogalérii TU.

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Miss Levického okresu 2014 - Casting, 22. a 29.1.2014

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre