04272024sob

V príprave proti Banskej Bystrici levickí futsalisti zabrali naplno + fotoreportáž a rozhovor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 12. septembra 2013 - Hráči Futsal Team-u Levice sa pripravujú na novú sezónu v najvyššej futsalovej súťaži. V stredu 11. septembra absolvovali už druhý prípravný zápas proti mužstvu MIBA Banská Bystrica. Ten bol napokon aj dosť búrlivý, keď sa počas zápasu objavilo niekoľko vyhrotených situácii, čoho vyústením bolo najmä vylúčenia domáceho Egona Zoráda.

futsal team levice - miba banska bystrica priprava 1192013 2 20130912 1706747743

Levičania mali celý zápas pevne vo svojich rukách, čo sa potvrdilo aj ich streleckou potenciou, keď sa postupne presadili Zorád 2x, Švec, Rakica, Birdáč a Gabaš, pričom výraznou mierou svojimi zákrokmi v bránke mužstvu pomohol kapitán Peter Molnár. Napokon sa levickí futsalisti mohli tešiť z víťazstva 6:2.

Futsal Team Levice - MIBA B. Bystrica 6:2 (2:0)

Goly LV: Zorád 2,Švec,Rakica,Birdáč,Gabaš

Jazyková škola Chantal Levice RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Pozápasový rozhovor:

Jozef Duhony, tréner Futsal Team Levice: "Náš dnešný herný prejav mal značné trhliny, strácali sme veľa ľahkých lôpt. Hra najmä v prvom polčase bola nepresná. Tento zápas sme chceli využiť na to, aby sme si precvičili niektoré herné a štandardné situácie, ktoré "vďaka" tým pokazeným prihrávkam a útočným činnostiam, neboli také dokonalé, ako by sme si predstavovali. Samozrejme ani obranná fáza nebola bez chýb. V podstate ešte máme nejaký priestor na to, aby sme do súťaže tieto chyby zredukovali. Vcelku som však z dnešného zápasu spokojný až na tie negatíva, ktoré som spomenul."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie z prípravného zápasu Futsal Team Levice - MIBA Banská Bystrica zo dňa 11.9.2013 nájdete vo fotogalérii TU.

Prečítajte si aj: http://www.leviceonline.sk/sport/ostatne-sporty/2548-levicki-futsalisti-pred-extraligovou-sezonou

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre