05052024ned

Mimoriadne dôležité víťazstvo levických futsalistov v Bratislave, play off máme v rukáve!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

BRATISLAVA / LEVICE 1. marca 2015 - Posledný zápas základnej časti 1. SLF - extraligy vo futsale čakal v piatok 27.2.2015 levických futsalistov na palubovke bratislavského tímu FTVŠ UK Bratislava. Zaujímavosťou je, že práve tu ukončili Levičania minuloročnú sezónu, tentokrát sa tu pokúsili uchmatnúť 3 body a zabezpečiť si tak postup do play off.

Mimoriadne dôležité víťazstvo levických futsalistov v Bratislave, play off máme v rukáve!

FTVŠ UK Bratislava si v pondelkovej dohravke proti MFsK Nitra zabezpečila miesto v play off, naopak, Levičania sú stále v hre a o posledné postupové miesto do vyraďovacej časti súťaže a nepriamo si to "rozdali" s Novými Zámkami a MFsK Nitra.

Na tento zápas levickí futsalisti nevycestovali v plnej zbroji. Levickí tím bol značne oslabený hlavne o skúsených hráčov, keďže bol z prvej štvorky k dispozicii len kapitán Krivočenko. Zorád a Budovec majú pracovné povinnosti, Švec má stop kvôli kartám. K dispozícii nebol ani zranený Jakab a tak bol tréner Duhony v situácii, ktorá mu iste robila vrásky na čele. Levičania boli nútení vystužiť svoje rady skúsenosťou a tak sa k nim počas týždňa pripojil Mário Obický, ktorý má bohaté skúsenosti či už z MÚMF, ale aj z futsalovej ligy. Napokon sa v tomto zápase celé mužstvo vyburcovalo ku kolektívnemu bojovnému výkonu a podarilo sa im splniť ich predsezónny cieľ, ktorým je účasť v play off, keď Bratislavčanov na ich palubovke porazili 5:2! Tento výsledok posunul Levičanov na 5. priečku a tým si zabezpečili boje v play-off! O týždeň sa začína štvrťfinálová séria opäť v Bratislave proti Gurmánom. Štvrťfinálová séria sa hrá na 2 víťazné zápasy.

Presspoint Levice
FTVŠ UK Bratislava - Futsal team Levice 2:5 (2:3)

góly Levice: V.Rakica 3 , M.Obický, F.Jakab
ž.k. : J.Krivočenko

zostava Levíc: E.Bielik - J.Krivočenko (K), M.Budovec, M.Chudý, M.Obický, F.Jakab, M.Graus, V.Rakica, J.Adami (J.Varga), M.Janček, A.Matonok

Program play off:

1. štvrťfinále (6. 3. 2015):
Gurmáni Bratislava – Futsal Team Levice
2. štvrťfinále (27. 3. 2015):
Futsal Team Levice – Gurmáni Bratislava
3. štvrťfinále (1. 4. 2015):
Gurmáni Bratislava – Futsal Team Levice

zdroj: Futsal Team Levice, fotografia: Mgr. Andrej Budai, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre