05022024štv

Ďalšia strata bodov, futbalisti len remizovali s Púchovom + fotografie a rozhovory

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 29. septembra 2013 - Levickí futbalisti v nedeľu 29.9.2013 nastúpili v 9. kole 3. ligy - Západ na domácom štadióne proti predposlednému tímu tabuľky FK Púchov. Po rozpačitých výsledkoch sa očakávalo víťazstvo Levičanov, no Púchovčania v posledných zápasoch výkonnostne rástli. Už v 12. minúte zaťažil účet hostí po prvý krát Anton Kubala, no v 32. minúte vyrovnal hosťujúci hráč Marek Svorada.

fk slovan levice - fk puchov 9 kolo 3 liga - zapad 2992013 20130929 1951254349

V 38. minúte návštevníci videli nechutný faul na Marcela Palica zo zadu a tak sa po prvý krát vytiahla žltá karta hosťujúcemu Kopišovi. Takmer celý zápas sa hral na polovici Púchova, no hostia z minima dokázali vyťažiť maximum. Bolo vidieť snahu Levičanov, no v koncovke sa im veľmi nedarilo. Po polčase opäť misky váh prehupol na stranu Levičanov Gabriel Švec, keď po faule v pokutovom území rozhodca nariadil pokutový kop, ktorý bezpečne premenil - 2:1. Z vedenia sa domáci dlho netešili, keď o 3. minúty neskôr unikol domácej obrane Ján Glórik, ktorý nekompromisne prehodil inak veľmi šikovného a dobre chytajúceho mladého domáceho brankára Michala Kolčára do "šibenice" - 2:2. Domáci sa snažili o vedúci gól, ten sa im však napokon už nepodarilo streliť a tak sa zápas skončil remízou.

FK SLOVAN LEVICE - FK PÚCHOV 2:2 (1:1)
góly: Anton Kubala (12. min.), Gabriel Švec (52. min.) - Marek Svorada (32. min.), Michal Kolčár (56. min.)

Jazyková škola Chantal Levice Kvalitné výživové doplnky značky FITapak na chudnutie, ktoré sú vyrobené na Slovensku.

 

Ďalšia strata bodov, futbalisti len remizovali s Púchovom + fotografie a rozhovory

Pozápasové rozhovory:

Jozef Pavlík, asistent trénera FK Slovan Levice: "Táto strata bodov určite mrzí, aj sme si s chalanmi povedali, že takýchto súperov by sme mali doma porážať z hľadiska tabuľkového umiestnenia. Ja som mal však správy, že sa tento súper zlepšuje týždeň čo týždeň. Minulé kolo doma veľmi solídne potrápili Vráble, s ktorými nakoniec prehrali 2:3, ale keby im rozhodca nevylúčil brankára, myslím si, žeby bodovali. Vedel som, že to nebude ľahký súper. Išli sme do vedenia, mrzí ma, že sme nedali druhý a tretí gól, šance sme na to mali, skôr z centrovaných lôpt, aj keď sa nám kombinačná hra veľmi nedarila. Škoda, že Gabiho hlavička neskončila v bráne, skončila na žrdi a za stavu 2:0 by bolo po zápase. Súpera sme sami postavili na nohy našim nedorozumením v obrany, čo sa stáva. Druhý polčas sme opäť začali dobre, zaslúžene sme išli do vedenia. Rýchlo sme chceli dať tretí gól, sme sa trošku pobláznili. Toto by som chcel chalanom tročka vyčítať, že takto sa nejde za víťazstvom, musí byť na lopte trocha väčší pokoj. V závere sme aj trošku riskovali, boli tam nejaké závary. V podstate sme súperovi darovali dva góly. Bol to taký náš darček, vytvorili sme im na to dostatok priestoru. Teším sa však z výkonu nášho mladého brankára z dorastu, sa zapojil do hry. Znova sme otočili aj niektorých levických hráčov a o tom to u nás momentálne je, aby sme si vychovali čo najviac našich levických hráčov. Myslíme na budúcnosť. Sme tu však partia chalanov, prichádzajú nám dorastenci, ktorý zapadajú do tímu a tiež do tréningového procesu, myslíme aj na to, aby niekedy naskočili aj do zápasov. Takousto cestou sa treba vydať. Nechceme si teraz lámať hlavu nad nejakými stratenými bodmi, to určite nie.
Súper nás dnes vôbec ničím neprekvapil. Očakávali sme, že bude hrať poctivý futbal. Ich mužstvo má trénera, ktorý je môj bývalý spoluhráč z Považskej Bystrice, je to rozumný chalan, poznáme sa dobre. Je to bývalý ligový hráč, takže mužstvo vie na zápas dobre pripraviť. Bolo to vidno, bol to taký poctivý zodpovedný futbal zo zabezpečenej obrany a snaha o rýchle protiútoky. Im v podstate ani jeden protiútok nevyšiel, len naša zbabraná štandardka a druhý krát otvorený priestor. Ničím ma súper neprekvapil."

Stanislav Mráz, tréner FK Púchov: "Myslím si, že je spokojnosť s jedným bodom. My sa pomaly rozbiehame, dávame mužstvo dokopy. Okrem toho nám dnes aj nejakí hráči chýbali a dúfam, že budúci týždeň budeme mať ešte lepšie mužstvo. Myslím si, že dnešná remíza je spravodlivá. Možno sme boli poškodení, podľa mňa tá jedenástka nemala byť. Mali sme nejaké šance, ktoré sa nám nepodarilo premeniť, ale s bodom sme spokojní. Do Levíc sme prišli s cieľom niečo uhrať, konečne sa chytiť. V predchádzajúcom kole sme doma vyhrávali 2:0, no nakoniec sme prehrali 2:3. Dúfam, že sa dáme dokopy a že budeme hrať plnohodnotný futbal."

Zo zápasu sme pripravili aj fotoreportáž. Všetky naše fotografie zo zápasu 9. kola 3. futbalovej ligy - Západ FK Slovan Levice - FK Púchov zo dňa 29.9.2013 nájdete vo fotogalérii TU.

Najbližší zápas:
10. kolo, 5.10.2013 o 14:30 hod., MFK Vrbové - FK Slovan Levice

zdroj a fotografie: www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre