04252024štv

V Leviciach, Šahách a Želiezovciach môže vyrásť nové ihrisko „Žihadielko“ - rozhodnú o tom samotní občania

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 20. januára 2016 – V priebehu tohto roka vyrastie na Slovensku 10 nových detských ihrísk. Spoločnosť Lidl postaví v 10-tich mestách jedinečné ihriská „Žihadielka“, kde sa deti budú môcť hrať vo svete obľúbenej Včielky Maje a jej kamarátov. Z miest, ktoré sa o nové ihrisko uchádzajú, sú aj Levice, Želiezovce a Šahy.

V Leviciach, Šahách a Želiezovciach môže vyrásť nové ihrisko „Žihadielko“ - rozhodnú o tom samotní občania

O tom, či bude v týchto mestách okresu Levice nové ihrisko „Žihadielko“, však rozhodne v internetovom hlasovaní verejnosť.

Mestá Levice, Želiezovce a Šahy sa zapojili do projektu spoločnosti Lidl, ktorá v roku 2016 postaví a daruje 10 mestám na Slovensku 10 ihrísk v celkovej hodnote 870 tis. eur. O nové ihriská sa mohli uchádzať mestá, v ktorých sa nachádza aspoň jedna predajňa Lidl. Zo 102 možných lokalít prejavilo záujem zúčastniť sa súťaže až 96 miest, medzi nimi aj mesto Levice. Podľa počtu obyvateľov sú mestá rozdelené do piatich kategórií podľa počtu obyvateľov, s cieľom umožniť čo najspravodlivejšie hlasovanie, pričom ihrisko získajú prvé dve mestá z každej kategórie.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
O celkovom výsledku rozhodne verejnosť v internetovom hlasovaní na www.zihadielko.sk, kde každý registrovaný účastník môže pridávať svoj hlas raz za 24 hodín. Okrem toho je možné každý deň získavať aj bonusové hlasy, zapojením sa do jednoduchej online hry.

V Leviciach, Šahách a Želiezovciach môže vyrásť nové ihrisko „Žihadielko“ - rozhodnú o tom samotní občania

Internetové hlasovanie bude prebiehať od 21. januára do 29. februára.

Priebežné poradie súťažiacich miest bude pravidelne zverejňované na uvedenej webstránke. Víťazi budú známi najneskôr 14. marca 2016.

Ihrisko Žihadielko bude určené pre deti od 2 do 12 rokov a na ploche 16x20 m bude umiestnených osem hracích prvkov. Všetky sa nesú vo veselých farbách s motívom Včielky Maje a jej kamarátov. Na ihrisku sa budú nachádzať aj lavičky a stojan na bicykle. Ihrisko je rozdelené do dvoch zón podľa veku detí – 2 až 6 rokov a 6 až 12 rokov. Tomu sú prispôsobené aj dopadové plochy: pre menšie deti to je EPDM liata guma, pre väčšie štrk.

Každý hlas zaváži, preto milí Levičania, Želiezovčania a Šahania hlasujme a klikajme, aby v našich mestách mohlo vyrásť ďalšie pekné nové ihrisko!

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.

zdroj a fotografie: Ing. Adriana Macáková, referent vzťahov s verejnosťou a médiami, Mestský úrad Levice
Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre