05022024štv

Cena za Originálnu tematickú fotografiu pre Mesto Levice

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 8. októbra 2015 - V utorok 6. októbra 2015 sa v Banskej Bystrici uskutočnilo slávnostné ukončenie európskeho týždňa mobility a vyhodnotenie národnej súťaže zapojených samospráv, pričom medzi ocenenými je aj Mesto Levice.

Cena za Originálnu tematickú fotografiu pre Mesto Levice

Víťazná fotografia bola vyhotovená počas podujatia na Námestí hrdinov a zobrazuje študentov Strednej umeleckej školy L. Bielika pri tvorbe výtvarnej práce s názvom Mobilita.

Súťaž vyhlásilo Ministerstvo životného prostredia SR a Slovenská agentúra životného prostredia pre všetky samosprávy na Slovensku, ktoré sa zapoja do kampane Európsky týždeň mobility. Hodnotené boli kategórie Aktívna samospráva, Originálna aktivita, Efektívne trvalé opatrenie a Originálna tematická fotografia.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
Kategóriu národnej súťaže ETM 2015 Aktívna samospráva vyhrala Žilina, za originálnu aktivitu Deň bez áut bola ocenená Banská Bystrica a Moldava nad Bodvou si prevzala ocenenie za Efektívne trvalé opatrenie. Kategóriu Originálna tematická fotografia vyhralo mesto Levice. Fotografia bola vyhotovená počas podujatia na Námestí hrdinov a zobrazuje študentov Strednej umeleckej školy L. Bielika pri tvorbe výtvarnej práce s názvom Mobilita.

Cenu prevzal primátor mesta Štefan Mišák z rúk zástupcov Ministerstva životného prostredia a Slovenskej agentúry životného prostredia.

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ

Cena za Originálnu tematickú fotografiu pre Mesto Levice
zdroj a fotografie: Mesto Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre