05032024pia

Florbalisti SPŠ Levice plní skúseností z Majstrovstiev Slovenska vo florbale stredných škôl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 18. apríla 2016 - Na základe výsledkov v krajskom florbalovom kole stredných škôl Stredná priemyselná škola v Leviciach postúpila na Majstrovstvá Slovenska vo florbale stredných škôl, ktoré sa uskutočnili v Trenčíne v dňoch 11. a 12. apríla 2016.

Florbalisti SPŠ Levice plní skúseností z Majstrovstiev Slovenska vo florbale stredných škôl

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj 23 zrekonštruovaných bytov v Leviciach na Ul. Kyjevská 5

"Považovali sme to za veľký úspech, ale na turnaj sme cestovali s pokorou a úctou, lebo sme tušili, čo nás tam čaká. Filozofia našej účasti sa zakladala na cieli získať čo najviac skúseností a zahrať si s naozaj výbornými družstvami zo špičky slovenských súťaží. Naše predpoklady sa naplnili do bodky. Technika a ovládanie malej loptičky boli základné rozdiely medzi nami a našimi súpermi. Jediné, čím sme sa mohli súperom vyrovnať, bola bojovnosť a nasadenie. Boli sme však účastníci turnaja tých najlepších. Nakoniec sme prehrali všetky zápasy a niektoré aj rozdielom dvoch tried, ale boli aj také, v ktorých sme neboli úplnými outsidermi, o čom svedčí, že počas turnaja sme vyhrali dva polčasy, bohužiaľ nie v jednom zápase. Podarilo sa nám však to, že všetci naši súperi museli siahnuť na dno svojich schopností, aby nás porazili.
Myslím si, že napísať všetky výsledky nie je v tejto chvíli dôležité. Skôr fakt, že sme si vyskúšali a zažili na vlastnej koži „peklo“ tohto krásneho športu v priamom prenose. Nakoniec sme skončili na ôsmom mieste, teda poslední. Zážitky a skúsenosti však v nás ostanú a určite nám pomôžu pri ďalšom napredovaní. Ďakujeme za to."

zdroj a fotografia: SPŠ Levice, PaedDr. Štefan Kalocsay

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

POZRITE SI TIEŽ:

- Mimoriadny úspech študentov SPŠ Levice vo florbale

- Novým majstrom Levickej florbalovej ligy tím Delfáci

- Žiaci SPŠ Levice prezentovali svoje projekty na Olympiáde v Českých Budějoviciach

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre