04242024str

Ďalší skvelý lyžiarsky výlet žiakov a pedagógov SOŠt v Tlmačoch

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

DROZDOVO / TLMAČE 19. januára 2015 - Dňa 15.1.2015 sa Stredná odborná škola technická v Tlmačoch opäť zúčastnila školského výletu na Drozdove. Bolo krásne slnečné počasie, nič krajšie si žiaci a pedgógovia na jednodňový výlet spojený s lyžovaním a korčuľovaním nemohli priať.

Ďalší skvelý lyžiarsky výlet žiakov a pedagógov SOŠt v Tlmačoch

Tí, ktorí majú radi kolektívne športy, sa do sýtosti vybláznili na ľade s hokejkami, medzi prestávkami sa vrátili do detských čias a osedlali boby a lyžice. Z pod kopca bolo počuť radostné výkriky, smiech a prudké brzdenie.

V 36-člennej skupine športovcov zo školy sa našli aj zdatní lyžiari s vlastnou výstrojou, tí, ktorí sa len začali učiť základom snowboardovania, si zapožičali boardy v skiservise pod vlekom.
Úžasné bolo najmä to, že účastníci výletu mali kopec sami pre seba a v rade na vlek sa vôbec nečakalo.

Presspoint Levice

Ďalší skvelý lyžiarsky výlet žiakov a pedagógov SOŠt v Tlmačoch

"Celkove musím služby tohto strediska pochváliť, pretože svah bol super upravený, bufet otvorený, vlek fungoval bez porúch a slniečko sa na nás usmievalo zo všetkých strán. Nesmelé výkony s pádmi a vzdychaním na začiatku dňa vystriedali šťastné úsmevy a spokojnosť pred záverečnou, kedy každý študent vyšiel vlekom až na samý vrch a bez úrazu zdolal 700 metrovú zjazdovku. Ohlasy žiakov, ako aj nás učiteľov po príchode domov boli viac ako pozitívne a už teraz sa tešíme na ďalšie lyžiarske výkony po polročnom vysvedčení.
Veď ako sa hovorí, nie len školou a prácou je človek živý, dôležité a nezabudnuteľné sú pre nás zážitky, príhody a nové skúsenosti do života," opísala zážitky a skúsenosti z výletu Bronislava Havranová.

 

Ďalší skvelý lyžiarsky výlet žiakov a pedagógov SOŠt v Tlmačoch
zdroj a fotografie: Bronislava Havranová, SOŠt Tlmače
 
NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu, ale najmä pre obchodné zastupovanie. Príp. ak sa venujete, alebo poznáte niekoho, kto sa venuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v tvorbe zaujímavých videí, video relácii, fotoreportáží, dopisovaní alebo je v obchodnom zastupovaní portálu Leviceonline.sk, ozvite sa.

Staňte sa spolutvorcom portálu LEVICEONLINE.sk!

Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: info (zavináč) leviceonline.sk, alebo telefonicky na: 0903 671 087
 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre