04242024str

PR články, komerčné, Levice

Konečne slušné, lacné ubytovanie neďaleko centra Levíc

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Leviceubytovanie.sk - lacné a slušné ubytovanie blízko centra mesta LeviceRozmýšľate, ako a kde si v Leviciach nájsť slušné ubytovanie, ktoré by bolo blízko centra mesta a najmä, aby bolo lacné? Prešli ste už viac ponúk do prenájmu, no ani jedno nebolo to „pravé orechové“? Chcete so svojimi priateľmi, s partnerom, či s rodinou osláviť sviatok, svadbu, či životné jubileum, no nemáte kde?

Potrebujete dočasné ubytovanie, pretože svoj byt, či dom rekonštruujete a nemáte sa zatiaľ kde uchýliť? Realizujete akúkoľvek firemnú akciu, či športové podujatie väčšieho rozsahu a potrebujete sa ubytovať, alebo zabezpečiť ubytovanie pre viac ľudí?

Výborná lokalita
Skvele situované len 1,2km od centra mesta Levice na Ul. Kyjevská a na Ul. Kpt. Nálepku sa nachádzajú dve ubytovne, ktoré sú od seba vzdialené 5 minút pešej chôdze a ponúkajú zariadené 1 a 3-izbové byty. Vďaka výbornej polohe ubytovne majú klienti možnosť nakupovať aj  vo večerných hodinách a počas víkendov v potravinách COOP Jednota, ktoré sú iba 100m od ubytovne. V blízkom okolí sú reštaurácie s možnosťou stravovania, neďaleko sa nachádza centrum mesta a veľké množstvo rôznych reštaurácii a barov. Na svoje si prídu aj klienti, ktorí sú športovo založení – iba 200m od ubytovne je multifunkčné ihrisko a výborne vybavené fitness štúdio. Byty sú vzdialené menej ako 20km od elektrárne Mochovce.

LeviceUbytovanie.sk - Bývanie blízko Priemyselnej zóny Levice - Juh a ba 20km od Mochoviec

Blízko Priemyselnej zóne Levice - Juh a ba 20km od Mochoviec.

LeviceUbytovanie.sk - zrekonštruované byty

Ak požadujete vyšší štandard, využite naše zrekonštruované byty.

LeviceUbytovanie.sk - prečo sa u nás ubytovať?

Pozrite si priestory ponúkaných bytov.

LeviceUbytovanie.sk - lacné bývanie
Využite ponuku slušného bývania za výhodné ceny.


Štandard, či nadštandard?
V ponuke sú dva typy bytov - štandardné aj nadštandardné, skvelo situované a za veľmi výhodnú cenu.

Nadštandardné byty na ul. Kpt. Nálepku ponúkajú klientom vysokú kvalitu služieb a ubytovania za prijateľnú cenu. Byty sú veľké, priestranné, útulné a skvelo situované. Každý byt má plastové okná, murovanú kúpeľňu s vaňou a toaletou. Súčasťou každého bytu je balkón s novou dlažbou.  V celom byte je nový nábytok, v kuchyni je elektrický sporák, chladnička a  televízor.

Zrekonštruované byty - Ulica Kpt. Nálepku, nadštandard

Štandardné byty na ul. Kyjevská sú perfektne situované, neďaleko sa nachádza centrum mesta Levice, obchody, reštaurácie a športoviská. Každý byt sa denne upratuje. V každom byte sa nachádza samostatná kúpelňa,  toaleta, balkón a zariadená kuchyňa. V bytoch je plynový sporák alebo el. dvojplatnička na prípravu vlastnej stravy. V každom byte sa na spríjemnenie času nachádza televízia.

Nezrekonštruované byty - Ulica Kyjevská, štandard

Výhodná cena!
Čo sa týka cien, v nadštandardných bytoch je cena za lôžko už od 8,00€ a v štandardných je to od 7,00€ za noc. V cene je zahrnuté voda, kúrenie, TUV, elektrická energia, recepčná služba, upratovanie a postelné prádlo. V prípade záujmu si vie klient pozrieť aktuálny cenník na našej stránke www.leviceubytovanie.sk, kde nájde aj bohatú fotogalériu.

Ubytovanie pre všetkých!
Možno má veľa obyvateľov v pamäti, že dané ubytovne boli poskytované len pre pracovníkov elektrárne v Mochovciach. V súčasnosti ubytovanie v oboch bytovkách nie je podmienené prepojenie na elektráreň v Mochovciach! Ubytovanie je poskytované pre širokú verejnosť.

Referencie...
V našom ubytovacom zariadení klienti vysoko pozitívne hodnotia súkromie, ktoré im vieme poskytnúť tým, že sú ubytovaní v bytoch. Každý byt má vlastnú kúpeľňu, WC a zariadenú kuchyňu (chladnička, sporák, TV), v ktorej je možnosť prípravy vlastného stravovania. Súčasťou každého bytu je balkón, čo je pozitívne najmä v letných mesiacoch. Samozrejmosťou našej ubytovne je vysoký hygienický štandard, ktorý zahŕňa aj denné upratovanie bytov. Výbornú polohu ubytovne sme už spomínali a s tým súvisiacu blízkosť centra mesta, rôznych hypermarketov a reštaurácií, možno ešte na doplnenie...iba 150m od ubytovne je aj zdravotnícke zariadenie poliklinika SANAT spojená s lekárňou. Bonusom pre klientov je aj možnosť ubytovať sa už od 8,00 hod ráno. 

Pozrite si aj firemnú vizitku Leviceubytovanie.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre