05052024ned

Hrozný nočný zážitok manželov zo Šiah, v ich dome ich prepadol maskovaný muž

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Hrozný nočný zážitok manželov zo Šiah, v ich dome ich prepadol maskovaný mužŠAHY 22. decembra 2014 - Polícia v Leviciach odhalila páchateľa lúpeže v Šahách v priebehu siedmych dní. V nedeľu 14.12.2014 asi o druhej hodine nadránom zobudilo manželov rinčanie skla a buchot. Pokiaľ sa stihli zorientovať, pri ich posteli už stál neznámy zamaskovaný muž a pýtal peniaze. Oboch manželov v dôchodkovom veku bil drevenou palicou a dokonca na nich vytiahol aj nôž. Spôsobil im pritom rôzne poranenia hlavy, ramien a predlaktí. Domáca pani mu v strachu o svoj a manželov život vydala niekoľko tisíc eur.

Policajti z Levíc dôslednou operatívno - pátracou činnosťou odhalili páchateľa v priebehu týždňa. Poškodení manželia ho taktiež spoznali. Momentálne v prípade prebiehajú procesné úkony, aby mohlo byť vo veci meritórne rozhodnuté.
 
zdroj: KR PZ Nitra
 
NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu ale najmä pre obchodné zastúpenie vo Vašom meste/okolí. Príp. ak sa realizujete, alebo poznáte niekoho, kto sa realizuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v realizácii zaujímavých videí, video relácii a pod., príp. by sa chcel stať našim obchodným zástupcom, ozvite sa. 

STAŇTE SA SPOLUTVORCOM PORTÁLU LEVICEONLINE.SK!
Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: alebo sa ozvite telefonicky na: 0903 671 087

Nie ste z Levíc a okolia a chceli by ste s nami spolupracovať, alebo poznáte niekoho, kto by s nami chcel spolupracovať? Staňte sa našim spolupracovníkom / spolupracovníčkou aj pre naše ďalšie regionálne portály pre Nitru a okolie, Trenčín a okolie, Banskú Bystricu a okolie, Žilinu a okolie, Bratislavu a okolie, Prešov a okolie a Košice a okolie. Ak ste, alebo poznáte niekoho vhodného z týchto regiónov, ozvite sa.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre