05022024štv

Zdravotníctvo

Levická pôrodnica posilňuje svoju pozíciu moderného zariadenia, pribudli inovácie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 21. decembra 2023 - Nemocnica Agel Levice pokračuje v posilňovaní špičkovej starostlivosti zakúpením ďalších prístrojov, ktoré zvýšia komfort nielen pacientom, ale aj personálu. Informuje o tom hovorkyňa skupiny Agel SK Eva Peterová.

Levická pôrodnica posilňuje svoju pozíciu moderného zariadenia, pribudli inovácie

Gynekologicko-pôrodnícke oddelenie v levickej nemocnici drží krok s modernou medicínou, ku ktorej neodmysliteľne patrí aj nové vybavenie. "V uplynulých mesiacoch pribudlo na našom oddelení množstvo inovácií, vrátane operačného svietidla či infúznych púmp. Aktuálnou novinkou je nový operačný stôl, ktorý sa využíva pri sekciách. K dispozícií máme aj nové zákrokové kreslo a moderný sonografický prístroj. V modernizácii materiálno-technického vybavenia, ale aj priestorov oddelenia budeme pokračovať i naďalej, aby sme pre pacientky a budúce mamičky zabezpečili čo najkomfortnejší pobyt v nemocnici a zároveň tak uľahčili aj prácu personálu," vyjadril sa námestník pre zdravotnú starostlivosť a primár gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Gabriel Mančík.

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Nové vybavenie, ktoré je k dispozícií na gynekologicko-pôrodníckom oddelení v levickej nemocnici, zabezpečuje aj efektívnejšie diagnostické postupy. "Novinkou je aj to, že lekári a pôrodné asistentky tohto oddelenia nedávno prešli kurzom viazania rebozo šatiek, press techník, aktívnej práce s fyziologickými rodičkami a stali sa tak certifikovaným pracoviskom aj v tomto smere. Oddelenie je vyhľadávané budúcimi mamičkami, ale aj ženami, ktoré majú gynekologické ťažkosti, nielen kvôli profesionalite a ľudskému prístupu personálu, ale aj kvôli komfortu, ktorý sa neustále zvyšuje. Od začiatku roka toto oddelenie a ambulanciu navštívilo vyše 3000 pacientiek," dodáva Peterová.

zdroj a foto: Agel SK

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre