05022024štv

V Šahách slávnostne odovzdali do užívania nové mestské nájomné byty (video)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 26. februára 2024 - V Šahách na Tabánskej ulici slávnostne odovzdali do užívania nové mestské nájomné byty. Odovzdávanie nájomných bytov, ktoré sa uskutočnilo v pondelok 26.2.2024, prebehlo za účasti primátora mesta Šahy Pála Zachara, štátneho tajomníka Ministerstva dopravy SR Igora Chomu, zástupcu generálneho riaditeľa Štátneho fondu rozvoja bývania Borisa Cehlárika, poslancov Mestského zastupiteľstva v Šahách ako i nových nájomcov bytov.

V Šahách slávnostne odovzdali do užívania nové mestské nájomné byty (video)

Pozrite si našu video reportáž tu:

Mestské zastupiteľstvo (MsZ) mesta Šahy na svojom zasadnutí dňa 16.7.2020 rozhodlo o výstavbe 19-bytového nájomného domu z úveru Štátneho fondu rozvoja bývania a podpory Ministerstva dopravy SR. "Hodnota investície bola 1.672.791,02 €. Na základe rozhodnutia MsZ môžu záujemcovia o pridelenie bytu dostať nové byty nepretržite od februára 2024. Nájom bytov sa pohybuje od 217 € do 393 € mesačne v závislosti od veľkosti," približuje mesto Šahy.

Mesto začne stavať ďalších 38 bytov. "Štúdiové plány sú hotové, v súčasnosti sa pripravujú stavebné zámery a podľa plánov sa mesto bude v januári 2025 uchádzať o finančnú podporu investície zo Štátneho fondu rozvoja bývania a ministerstva dopravy," dodalo mesto.

zdroj, foto a video: Andrej Budai foto - video služby, TV TEKOVHONT, Leviceonline.sk

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, SVETLÁ A SVIETIDLÁ, ZNAČKOVÝ ALKOHOL, KÁVA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre