05022024štv

V Šahách zorganizovali 11. ročník stolnotenisového turnaja pre zamestnancov a priateľov šahanských škôl

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŠAHY 6. decembra 2023 - Mesto Šahy a Olympijský klub Alojza Szokolyiho zorganizovali 11. ročník stolnotenisového turnaja pre zamestnancov a priateľov šahanských škôl o Pohár primátora mesta Šahy. Ako informovala vedúca oddelenia školstva, mládeže a športu mesta Šahy Angelika Révész, od tohto roku to je Putovný pohár.

V Šahách zorganizovali 11. ročník stolnotenisového turnaja pre zamestnancov a priateľov šahanských škôl

Podľa jej ďalších informácii turnaj v meste organizujú od roku 2010. "Počas covidu sme to nerobili, ani minulý rok. Tohto roku to bol 11. ročník. Muži súťažili v troj-členných družstvách a ženy ako jednotlivkyne. Dokopy súťažilo osem družstiev, z toho šesť dám," doplnila Révész.

Z mužských družstiev zvíťazili Old Boys II. (Gabriel Bogdány, Patrik Fricz, Štefan Kissimonyi), na druhom mieste skončila ZŠ L. Pongrácza s VJM (Zsolt Bóna, Štefan Gonda, Erik Balog) a na treťom mieste Old Boys I. (Alexander Bóna, Ján Galo, Karol Varga). "Z dám sa na prvom mieste umiestnila Veronika Korcsoková (MŠ s VJM-Óvoda, Hviezdoslavova 32, Šahy-Ipolyság), na druhom mieste Anikó Fábián (ZŠ L. Pongrácza s VJM – Pongrácz Lajos Alapiskola) a na treťom mieste Vivien Vincze (MŠ s VJM-Óvoda, Hviezdoslavova 32, Šahy-Ipolyság)," uzavrela Angelika Révész.

zdroj: mesto Šahy, foto: pexels.com

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre