04272024sob

Podnapitá vodička v Leviciach pri predchádzaní narazila do pred ňou idúceho vozidla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 24. februára 2017 - Vo štvrtok 23.2.2017 v čase o 01:55 hod. došlo v Leviciach na Ul. Kpt. J. Nálepku v smere k Ul. Ludánska k dopravnej nehode, zavinenej pod vplyvom alkoholu.

Podnapitá vodička v Leviciach pri predchádzaní narazila do pred ňou idúceho vozidla

K dopravnej nehode došlo tak, že 26-ročná vodička po tom, čo požila alkoholické nápoje, viedla osobné motorové vozidlo zn. BMW po Ul. Kpt. J. Nálepku v smere k Ul. Ludánska v meste Levice, pričom na rovnom úseku cesty začala predchádzať pred ňou idúce osobné motorové vozidlo zn. OPEL.

Aktovky pre prvákov, tašky a peračníky, batohy pre študentov a školské potreby

Po vykonaní predchádzania, pri zaraďovaní späť do svojho jazdného pruhu neodhadla bočný odstup od vozidla a narazila zadnou pravou časťou svojho vozidla do ľavej prednej časti vozidla zn. OPEL. Zrážku vozidla nezaregistrovala a pokračovala v jazde ďalej. Následne sa na miesto dopravnej nehody vrátila a bola podrobená dychovej skúške, ktorá mala pozitívny výsledok.

Pri dopravnej nehode nedošlo k zraneniu osôb. Hmotná škoda bola odhadnutá na 550 €.

Andrej Budai photo
Podnapitá vodička v Leviciach pri predchádzaní narazila do pred ňou idúceho vozidla

Dopravná nehodovosť v okrese Levice

Od začiatku roka do 23. februára 2017 Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice zaznamenal na cestách Levického okresu celkom 17 dopravných nehôd (-5). Pri ôsmych nehodách došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách boli dve osoby usmrtené (+1), jedna osoba sa zranila ťažko (-2) a päť osôb sa zranilo ľahko (-3). Pod vplyvom alkoholu bola zavinená jedna dopravná nehoda. Hmotná škoda dosiahla výšku 29 220 €.

zdroj a fotografie: OR PZ Levice

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre