04252024štv

Pri dopravnej nehode medzi Želiezovcami a Hronovcami vyhasol mladý život

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ŽELIEZOVCE/HRONOVCE 11. februára 2017 - Život mladého len 20-ročného Tamása z obce Hronovce dnes vyhasol pri dopravnej nehode medzi mestom Želiezovce a obcou Hronovce. Tragická dopravná nehoda sa stala v skorých ranných hodinách o 05.20 hod. na ceste I. triedy č. 76.

Pri dopravnej nehode medzi Želiezovcami a Hronovcami vyhasol mladý život

K dopravnej nehode došlo tak, že vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. VW Passat po rovnom úseku cesty I/76 v smere od obce Hronovce na mesto Želiezovce, v katastri obce Hronovce sa nevenoval plne vedeniu vozidla, následkom čoho došlo bez brzdenia k plynulému výjazdu vozidla mimo cestu vľavo a tam jazde po jarku bez stôp brzdenia a následnej zrážke s pevnou prekážkou - stromom a prednou časťou vozidla.

Aktovky pre prvákov, tašky a peračníky, batohy pre študentov a školské potreby

Pri dopravnej nehode došlo k usmrteniu vodiča, u ktorého konštatoval obhliadajúci lekár smrť z dôvodu polytraumy. Privolaní záchranári na mieste skonštatovali smrť 20-ročného muža, ktorý utrpel zranenia nezlúčiteľné so životom. Nebohému mužovi bude odobratá krv pri pitve. Telo nebohého bolo pohrebnou službou prevezené do Nemocnice v Nitre, kde bude vykonaná súdno-lekárska pitva.

Andrej Budai photo
Pri dopravnej nehode medzi Želiezovcami a Hronovcami vyhasol mladý život

Presné príčiny vzniku dopravnej nehody sa prešetrujú. Škoda na vozidle sa odhaduje na 3000 eur. V prípade sa začalo trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

zdroj a fotografie: KR PZ Nitra

POZRITE SI TIEŽ:

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre