05072024uto

Súťaže v Leviciach a okolí

Finalistky Miss Levického okresu 2014 sa pripravujú na finálový galavečer

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 22. apríla 2014 - Finálový galavečer súťaže krásy Miss Levického okresu 2014 sa nezadržateľne blíži, ten sa bude konať už 2. mája 2014 o 18:00 hod. v kinosále CK Junior Levice. Finalistky súťaže však nezaháľajú a zodpovedne sa pripravujú pod taktovkou skúsenej Nikolety Trnkovej za spolupráci profesionálnych tanečníčok z levického tanečného súboru BM Generation a jeho vedúcej Barbory Marčekovej. Nejde len o samotnú prípravu tanečnej choreografie, ale aj o prípravu choreografie na módne prehliadky a ďalšie prvky, ktoré sú v súťaži veľmi dôležité - topánky pre dievčatá, plavky, šaty, chôdza, atď., kde by sa bez vynikajúcich skúseností Nikolety Trnkovej príprava a galavečer určite nikam nepohol.

Finalistky Miss Levického okresu 2014 sa pripravujú na finálový galavečer

Nacvičenie zaujímavej choreografie však pre dievčatá nie je "prechádzkou ružovou záhradou" a tak dievčatá neraz siahajú na dno svojich síl. Samotné cvičenia sa realizujú v priestoroch Centra tanca a pohybu STEP UP a v samotnej kinosále CK Junior, aby si dievčatá vyskúšali, aké to bude naživo.

Pozrite si všetky fotky z príprav choreografie finalistiek TU.

FOTOGRAFIE Z FINÁLOVÉHO GALAVEČERA MISS LEVICKÉHO OKRESU 2014 ZO DŇA 2.5.2014

Prvou Miss Levického okresu 2014 je Adriána Kasanová + video

Na finálovom galavečeri sa budete môcť tešiť na bohatý program. Okrem toho, že sa Vám dievčatá predstavia v prekrásnych spoločenských šatách BUTIKU ZEBRA a SVADOBNÉHO SALÓNU SOPHIE v rámci módnej prehliadky, večerom bude sprevádzať moderátorská dvojica Roman Mihálka - Katka Szebeniová a tanečný súbor BM GENERATION, zahrá levická rocková kapela REBELSKY a mnoho iného. Okrem toho sa na finálovom galavečeri premietne zaujímavý dokument z castingov, príprav na fotenie ako aj z príprav na galavečer celej súťaže Miss Levického okresu 2014, takže sa máte na čo tešiť! Po samotnom galavečeri sa bude konať slávnostná recepcia, ktorú si pod taktovku zoberie skúsený kuchársky a somelierský tím hotela Astrum Laus.

Bezkomínové biokrby - Levice, predajňa Ul. I. Krasku 8  Miss Levického okresu 2014 - hlasovanie o titul Miss sympatia


HLASOVANIE O MISS SYMPATIA STÁLE POKRAČUJE!

Finalistky môžete podporiť svojim hlasom na internete o titul Miss Sympatia, a to dvoma spôsobmi:
1. Pridaním Vášho hlasu priamo na stránke Leviceonline.sk v ankete TU;
2. Pridaním Like-u k fotografii finalistky na Facebook stránke Leviceonline.sk TU.

Hlasy z ankety a z FB stránky sa budú spočítavať a rátať do konečného počtu hlasov.

Súťaž krásy Miss Levického okresu 2014 organizuje regionálny spravodajsko-spoločenský portál pre Levice a okolie - www.leviceonline.sk a traja mladí ambiciózni ľudia Dominika Očiaková, Nikoleta Trnková a Andrej Budai, v spolupráci s fotografom Gabrielom Kosmálym ml., reklamno-modelingovou agentúrou Flash, Mestským kultúrnym strediskom v Leviciach, reklamnou agentúrou Ardox, jazykovou školou SyM Levice - Speak Your Mind, hotelom Astrum Laus, Auto Rácz, kaderníckymi salónmi Moon, Radka, Dena, Rena, vizážistkami Henrietou Búrovou a Bc. Ivetou Ecsekovou, butikom Zebra, Oriflame, Ágica Dekor, Svadobný salón Sophie, Kavitácia - Levice a za mediálnej podpory BK Levickí Patrioti, týždenníka Pohronie, eLVéčko.

Partneri súťaže:

EXKLUZÍVNY PARTNER:
Leviceonline.sk - regionálny spravodajsko-spoločenský portál pre Levice a okolie

PARTNERI:
Mestské kultúrne stredisko v LeviciachFlash model agency - reklamno-módna agentúraKaderníctvo Moon LeviceReklamná agentúra ArdoxSyM Levice - Speak Your MindSvadobný salón SophieKavitácia - LeviceÁgica dekorAstrum Laus business hotel

Auto RáczOriflame

 

MEDIÁLNI PARTNERI:

BK Levickí PatriotieLVéčkoPohronie - regionálny týždenník pre okres LeviceAngel caffe bar Levice


Neprehliadnite:

- Predstavujú sa finalistky Miss Levického okresu 2014 + hlasovanie!

- Miss Levického okresu 2014 - prípravy a fotenie, 16.2.2014.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre