05042024sob

Sabína Kupčová získala šesť medailí na Majstrovstvách Českej Republiky v Prahe

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

PRAHA 9. júla 2023 - Sabína Kupčová, členka ŠK Aquasport Levice sa uplynulý víkend zúčastnila Letných Majstrovstiev Českej Republiky v Prahe, na ktorých získala šesť medailí. Preteky sa konali počas štyroch dní na vonkajšom 50-metrovom bazéne v Prahe na Podolí.

Sabína Kupčová získala šesť medailí na Majstrovstvách Českej Republiky v Prahe

Z raňajších rozplávb sa najlepší prebojovali do poobedňajších semifinálových rozplávb a osem najrýchlejších plavcov si vybojovalo postup do finále. Na národnom šampionáte sa predstavilo 494 plavcov z toho 253 žien a 241 mužov. Sabína štartovala za klub Kometa Brno a celkovo mala pätnásť štartov. Z raňajších rozplávb sa kvalifikovala do semifinále a následne do finále.

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE ⇩

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Sabína si vyplávala dvakrát zlato v ženskej štafete 4x 100 m voľný spôsob a 4x 200 m voľný spôsob, trikrát striebro v disciplíne 200 m polohové preteky, v štafete 4x 100 m voľný spôsob mix, 4x 100 m polohové preteky mix a jedenkrát bronz v disciplíne na 100 m voľný spôsob.

Sabína po ukončení prvého ročníka na Univerzite v Iowa City (USA) pricestovala domov na Slovensko, kde pokračovala v príprave a rozbehnutej plaveckej sezóne. Predstavila sa na Veľkej cene Slovenska, M-SR, Czech Open Praha a na M-ČR. S klubom Komety absolvovala sústredenie v Strakoniciach. Po splnení limitov a potvrdenou nomináciou od Slovenskej plaveckej federácie bola Sabína nominovaná na Letnú svetovú univerziádu, ktorá sa bude konať v ČCHENG-TU (Čína) od 30.7.- 8.8.2023 na ktorú sa momentálne pripravuje.

Sabína Kupčová získala šesť medailí na Majstrovstvách Českej Republiky v Prahe

zdroj a foto: PK

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre