04262024pia

V Hronských Kľačanoch sa konali Kľačianske novoročné športové dni 2016

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

HRONSKÉ KĽAČANY 7. januára 2015 - V Hronských Kľačanoch sa už stalo tradíciou, že na začiatku nového roka majú záujemci o šport možnosť stretnúť sa na športových podujatiach, ktoré majú názov Kľačianske novoročné športové dni.

V Hronských Kľačanoch sa konali Kľačianske novoročné športové dni 2016

Ich súčasťou sú turnaje O pohár starostu obce v malom futbale, stolnom tenise a šachu, na záver sa koná turistický Trojkráľový pochod. Tieto akcie sa konali v dňoch 2.1. - 6.1.2016. Po vianočných sviatkoch, novoročných oslavách a dňoch oddychu je to vítaná možnosť zašportovať si, rozhýbať sa, pobudnúť so známymi a priateľmi a zaželať si na prahu nového roka všetko dobré a upevniť vzájomné medziľudské vzťahy.

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.
Tohoročné novoročné športové dni sa začali 2.1.2016 turnajom v malom futbale, ktorý zorganizovalo Kľačianske futbalové béčko. Štyri zúčastnené družstvá hrali vylučovacím systémom. Po skončení zápasov bolo poradie v turnaji nasledovné:
1. Úderníci
2. Dorastenci
3. Veteráni
4. Kľačianske futbalové béčko

V nedeľu 3.1. sa konal stolnotenisový turnaj, na ktorom v štyroch kategóriách súťažilo 22 účastníkov. V jednotlivých kategóriách bolo poradie na prvých troch miestach nasledovné:

žiaci:
1. Adam Kováč
2. Tibor Kóša
3. Marcel Berkeš

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
žiačky/ženy:
1. Monika Krivočenková
2. Michaela Turacová
3. Klaudia Kupčová

muži:
1. Marián Hancko
2. Peter Molnár
3. Adam Konvický

veteráni:
1. Jozef Molnár
2. Miloš Trhan
3. Milan Bridiš

Nasledujúci deň sa hral šachový turnaj, na ktorom v dvoch kategóriách hralo 13 hráčov. Poradie v jednotlivých kategóriách:

žiaci:
1. Viktor Maruniak /najmladší účastník turnaja - 8 rokov/
2. Michaela Turacová
3. Adam Kováč

dospelí:
1. Tomáš Krkoš
2. Ondrej Slušný
3. Slávo Trhan

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...
Dňa 6.1. sa konal Trojkráľový pochod. Po úvodnom občerstvení a štarte pred kultúrnym domom sa tridsať účastníkov, vyznavačov severskej chôdze vydalo na trasu do Veľkých Kozmáloviec a späť. Počasie tiež prialo účastníkom pochodu. Poďakovanie účastníkov športových podujatí patrí starostovi obce Ing. Miroslavovi Kollárovi, ktorý zabezpečil poháre, diplomy, vecné ceny, občerstvenie a zúčastnil sa na každej akcii, pracovníkovi OcÚ Mgr. Milošovi Kúdelovi a za propagáciu a fotodokumentáciu podujatí na webovej stránke obce, organizátorom jednotlivých turnajov. Kľačianske novoročné športové dni sa už stali trvalou súčasťou športového a spoločenského života v obci a udržiavajú si stáli popularitu.

Pozrite si všetky fotografie z Kľačianskych novoročných športových dní 2016 tu: http://www.hronskeklacany.sk/klacianske-novorocne-sportove-dni-2016-foto-kat/mid/252472/.html

zdroj: Milan Bridiš, fotografia: http://www.hronskeklacany.sk

POZRITE SI AJ:

- Mužstvo futbalových zázrakov MUFUZA sa predstavilo v Hronských Kľačanoch + fotografie

- Kľačianske novoročné športové hry 2015 poznajú svojich víťazov

- V obci Hronské Kľačany to na začiatku roka tradične športovo žije

- 3. ročník futbalového turnaja na počesť Borisa Berkeša, Petra Slušného a Ivana Štipku

- Veterán club Slovan Levice víťazom turnaja

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre