05052024ned

Úspešné účinkovanie borcov z Kickboxing Levice na 4. kole KATSUDO Open Ligy SZKB

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Úspešné účinkovanie borcov z Kickboxing Levice na 4. kole KATSUDO Open Ligy SZKBLEVICE 9. novembra 2015 - V sobotu 7.11.2015 sa v levickej Športovej hale uskutočnilo 4. kolo KATSUDO Open Ligy SZKB za účasti 114 pretekárov z 13 klubov z celého Slovenska, pričom sa súťažilo v kategóriách od detí až po dospelých a ženy.

Levický klub sa spomedzi 22 klubov v súčasnosti nachádza na 13. priečke a na tomto turnaji ho reprezentovali štyria borci: Šimon Balla, Martin Žibritovský, Matej Ďatko a František Telek.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach
"Cieľom levického klubu na tomto turnaji bolo, dobre si zazápasiť, aby borci nabrali čo najviac skúseností, pričom našim cieľom do dlhodobejšej budúcnosti je výchova mládeže a dostať viac ľudí, ktorí trénujú k zápasom. Pretože čím viac je zápasníkov, tým viac bodov môže klub získať v súťaži," prezradil Samuel Šabík z Kickboxing Levice a pokračuje. "V súčasnosti má levický Kickbox klub 12 stálych členov + 3-4 deti. Ak by mal niekto záujem, začať s nami trénovať, stačí prísť za nami do telocvične na 5. ZŠ v Leviciach, zahlásiť sa, pričom najbližší nábor budeme realizovať asi až v januáry 2016. Treba sa pripraviť na vstupné testy a na chuť trénovať a zápasiť. Za tréningy sa platí mesačne 25 EUR, pričom tréningy sú 2x do týždňa - utorky a štvrtky po 2 hodiny. Tí, ktorí sa ku nám pridajú, si okrem sily zlepšia najmä kondíciu. Trénujeme deti už od 6 rokov veku."

Výučba Anglického a Španielkého jazyka v Leviciach - jazyková škola ACADEMIA OLÉ
Výsledky Levičanov:

Šimon Balla - Kick light muži (-89 kg) - 1. miesto
Šimon Balla - Light contact muži (-89kg) - 1. miesto
Matej Ďatko - K1 rules muži (-91 kg) - 1. miesto
František Telek - K1 rules muži (- 91 kg) - 2. miesto                                                                                                Martin Žibritovský - Kick light muži (+ 94 kg) - 2. miesto

zdroj: Kickboxing Levice

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre