05022024štv

FK Slovan Levice do novej sezóny so zmenami na viacerých postoch

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. augusta 2023 - FK Slovan Levice „A“ sa v novej sezóne 2023/2024 predstaví v Majstrovstvách regiónu – IV. Liga HUMMEL ZsFZ so zmenami na viacerých postoch. Ako klub informuje na svojej Facebook stránke, po skončení sezóny 2022/2023, kde sa v súťaži Majstrovstvá regiónu IV.liga klub umiestnil na celkovom 13. mieste, nastali zmeny nielen hráčske, ale aj v realizačnom tíme.

FK Slovan Levice do novej sezóny so zmenami na viacerých postoch

V jarnej časti viedol mužstvo z pozície trénera Dušan Kazár, ktorému vypomáhal Jozef Pavlík. "Obidvom sa chceme týmto poďakovať za odvedenú činnosť, pretože preukázali ochotu a chcenie pracovať pre náš klub aj v neľahkej situácii po zimnej prestávke. Obidvaja ostávajú pracovať v štruktúrach klubu v mládežníckej sekcii," približuje klub.

Novým trénerom A-mužstva sa stal Jozef Duhony. "Ako vedúci mužstva pôsobí Jozef Tamáš a lekárom mužstva je Ján Kováč. Zmeny nastali aj v hráčskom kádri, kde sme zaznamenali odchod Martina Lenarda do Čajkova. Patrí mu tiež naše poďakovanie za odvedené služby a prajeme mu veľa šťastia v novom pôsobisku. Maťo bude naďalej pôsobiť v štruktúrach klubu ako mládežnícky tréner pri mladšom doraste U17. Tím opustil taktiež náš jediný "legionár" Fahuz Mikaila, ktorý sa vrátil naspäť do rodnej krajiny a bude sa snažiť si nájsť nové pôsobisko. Taktiež mu ďakujeme za jeho služby a prajeme veľa šťastia v novom klube a jeho rozbiehajúcej sa kariére," dodáva klub.

ČLÁNOK POKRAČUJE NIŽŠIE ⇩

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

V novej sezóne nebude pokračovať ako hráč ani Gabriel Švec, ktorému sa skončilo hosťovanie z Veľkých Loviec, avšak bude pôsobiť naďalej ako manažér A-mužstva a viceprezident klubu. "Taktiež mu ďakujeme za jeho činnosť ako hráča počas sezóny. V kádri už nepokračujú ani hráči Ármai Michal, Kazár Dušan, Pavlík Jozef, ktorí nám pomohli zvládnuť ťažkú jarnú časť sezóny a zato im ďakujeme. Všetci ostávajú tiež pôsobiť v našom klube ako mládežnícki tréneri," dopĺňa FK Slovan Levice.

Príchody do mužstva sa realizovali postupne, s cieľom zapracovať vlastných odchovancov z dorastu, ktorý sa môžu v klube ďalej rozvíjať a časom sa stanú oporami mužstva. "Z kategórie dorastu prešli do A-tímu hráči Damián Beňo, Pavlo Kosiukhno a René Hegeduš. Všetci traja preukázali dostatočnú kvalitu a zaslúžia si miesto v A-tíme. Damián Beňo je v našom klube od prípravky a hráva na pozícii ofenzívneho krajného hráča. René Hegeduš pôsobil v mládeži FC Nitra a FC Vion Zlaté Moravce, do nášho klubu sa pripojil minulý rok a po skončení v doraste bude prvé skúsenosti v mužskom futbale zbierať u nás. René pôsobí ako krajný obranca a stredný obranca. Pavlo Kosiukhno sa k nám pripojil taktiež v doraste a prišiel z Ukrajiny. Jeho pozícia je krajný obranca príp. krajný stredový hráč. Všetci traja hráči sú ľaváci, čo je rarita. Z hosťovania v iných kluboch sa vrátili Adam Kosák (hosťoval v Kozárovciach) a Szabolcs Jakubík (hosťoval v Podlužanoch). Obidvaja hráči sú naši odchovanci a sme radi, že sú opäť v našom mužstve," približuje klub.

Medzi nových hráčov pripudli aj Lucián a Stano Meňušovci. Sú to bratranci, ktorých spája aj to, že hrajú obaja na útočných pozíciách. "Lucián Meňuš už pôsobil v našom tíme v 3.lige a prichádza na ročné hosťovanie z KFC Komárno. Naposledy pôsobil v FC Neded. "Luco" pochádza zo Santovky a je naším odchovancom, hráva na pozícii krajný ofenzívny hráč príp. krajný útočník. Stano Meňuš je nováčikom v našom klube, prichádza k nám na ročné hosťovanie z Dukly Banská Bystrica, kde pôsobil v mládeži. Pochádza z Hontianskych Moraviec a jeho hráčska pozícia je hrotový útočník. Káder plánujeme rozšíriť ešte o pozícii hrotového útočníka a brankára, o ktorých Vás budeme bližšie informovať. Filozofiou klubu je na zápasy vždy brávať aj šikovných dorastencov a postupne ich zapájať do mužského futbalu, aby naberali skúsenosti, zlepšovali sa a časom sa stali hviezdami nášho A-mužstva," uzatvára klub.

Káder A-mužstva FK Slovan Levice pre nadchádzajúcu sezónu:

Korec Aurel - brankár
Pánik Patrik Samuel - obranca
René Hegeduš - obranca
Hlaváčik Tibor - obranca
Flídr Lukáš - obranca
Solčiansky Dávid - obranca
Pokoracký Ondrej - obranca
Šurányi Tomáš - záložník
Tariška Šimon - záložník
Kosák Adam - záložník
Jasenek Roman - záložník
Beňo Damián - záložník
Kosiukhno Pavlo - záložník
Meňuš Lucián - útočník
Meňuš Stanislav - útočník
Jakubík Szabolcs - útočník

zdroj a foto: Facebook FK Slovan Levice

...

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre