05062024pon

Slavoj Pohronský Ruskov si chce v 6. lige ObFZ Levice udržať aktuálne postavenie v tabuľke

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

POHRONSKÝ RUSKOV 26. februára 2020 - Slavoj Pohronský Ruskov je v aktuálnej tabuľke 6. ligy Oblastného futbalového zväzu (ObFZ) Levice na 9. mieste. Mužstvo má vyrovnanú bilanciu päť víťazstiev, päť remíz a 5-krát okúsili trpkosť prehry so skóre 32:33. Získali 20 bodov, čo je do jarnej časti sľubné a tak celkovo vládne v klube spokojnosť.

Cieľom futbalistov Pohronského Ruskova je udržať aktuálne postavenie v tabuľke

Začiatok jesennej časti súťaže mužstvo nezachytilo. "Podávali sme kolísavé výkony, nebolo to podľa našich predstáv. Dostávali sme dosť veľa gólov, postupne sa naša hra zlepšovala, čomu som nesmierne rád. Prestali sme doma prehrávať, aj keď sme na domácej pôde zbytočne stratili zopár bodov," opísal dianie v mužstve prezident klubu Roman Dávid.

Dávida teší, že mužstvo dokázalo bodovať v Tlmačoch a v neposlednom rade, že chlapci uhrali vynikajúci výsledok v Hontianskej Vrbici. "Líder súťaže stratil prvé body práve s nami. Verím, že aj na jar budeme tak úspešní ako v jesennej časti," dodal prezident klubu.

Zimná príprava je v podmienkach klubu ťažká, ale snažia sa ju zvládnuť. "Zatiaľ sme odohrali niekoľko prípravných zápasov. našimi súpermi boli Mužla, Nagymaros z Maďarska a Farná. Čaká nás ešte zápas s Keťou, Čatou a generálku máme doma s Topoľčiankami. Na prvý jarný zápas proti Čajkovu chceme byť dobre pripravení. Súperovi máme čo vracať, tak verím, že sa nám podarí získať tri body. Máme náročného diváka a tak sa chceme predviesť v dobrom svetle. Našim cieľom je, aby sme si umiestnenie v tabuľke udržali," vysvetlil Dávid.

Káder má klub celkom stabilizovaný, zatiaľ nikto neprejavil záujem odísť. "Do začiatku súťaže sa to však môže zmeniť. Do klubu zatiaľ nepribudol nikto nový. Naši hráči sú amatéri, hrajú zadarmo, čo si na nich vážim. Chcel by som ešte dodať, že domáce zápasy budeme hrávať v sobotu v úradnom hracom čase," uzavrel Roman Dávid.

zdroj: JJ, foto: FB Slavoj Pohronský Ruskov

Podporte finančne Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT.SK
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont

POZRITE SI TIEŽ:

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie
Nakúpdoma.sk - eshop - Byt a domácnosť, elektronika a spotrebiče, šport a fitness, kuchyňa, pánska a dámska móda, obuv, Topshop produkty, alko-nealko nápoje, kozmetika

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre