05032024pia

Mesto Levice súrne potrebuje provizórne lôžka - matrace, deky, vankúše, prikrývky...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 16. marca 2022 - Z poverenia Okresného úradu mesto Levice SÚRNE potrebuje zabezpečiť väčšie množstvo provizórnych lôžok. Ako informuje Adriana Macáková z Mestského úradu v Leviciach, mesto potrebuje matrace, skladacie matrace, skladacie postele, deky, vankúše, prikrývky pre utečencov z Ukrajiny.

Mesto Levice súrne potrebuje provizórne lôžka - matrace, deky, vankúše, prikrývky...

"V prípade, že máte nejaké navyše, resp. máte možnosť zabezpečiť, prosíme Vás, aby ste ich doniesli do vestibulu CK Junior na Ul. A. Sládkoviča 2, Levice v utorok a vo štvrtok od 9:00 do 12:00 h. V prípade, že nemáte možnosť zabezpečiť odvoz, volajte 036 6350 250," dodala pracovníčka Mestského úradu.

Niekoľko desiatok utečencov je v súčasnosti ubytovaných v ubytovacích zariadeniach či domácnostiach, ktoré poskytli podnikatelia či obyvatelia. "V súčasnosti sa pripravujeme na nápor väčších skupín utečencov, pre ktoré má mesto Levice predbežne vyčlenené rekreačné zariadenia Margita-Ilona, pár miest sme vytvorili v kaštieli v Kaličiakove," uzavrela Macáková.

zdroj a foto: mesto Levice

KVALITNÝ NÁBYTOK, PRODUKTY TOPSHOP, DORMEO, DELIMANO, WALKMAXX, WELLNEO, ROVUS - OBUV A MÓDA - NÓRSKA KOZMETIKA - PRE DOSPELÝCH - ŠPORT A VÝŽIVOVÉ DOPLNKY - ŠKOLSKÉ POTREBY - ŠPERKY - ZĽAVY A AKCIE - KVALITNÝ ALKOHOL

Prečítajte si aj:

Andrej Budai foto - video služby

Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre